tromaktiko: Όλοφ, ο κορυφαίος!

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Όλοφ, ο κορυφαίος!



Στην καλύτερη ενδεκάδα της πέμπτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ συγκαταλέγεται ο Σουηδός διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού Όλοφ Μέλμπεργκ σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Goal.com».

Νέα διάκριση για τον Όλοφ Μέλμπεργκ και κατ΄ επέκταση για τον Ολυμπιακό. Ο διεθνή Σουηδός στόπερ των πρωταθλητών Ελλάδας συμπεριλαμβάνεται στην κορυφαία ενδεκάδα της πέμπτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Goal.com»

Παράλληλα η εν λόγω ιστοσελίδα συμπεριέλαβε και τον τερματοφύλακα της Μαρσέιγ Στιβ Μανταντά, ο οποίος πραγματοποίησε σωρεία εντυπωσιακών επεμβάσεων, διατηρώντας την ομάδα του στο κυνήγι ενός θετικού αποτελέσματος μέχρι την φάση του 82ου λεπτού του τέρματος του Γιάννη Φετφατζίδη.

Ο αρχηγός της Μαρσείγ αναδείχθηκε κορυφαίος πορτιέρο της αγωνιστικής σύμφωνα με το «Goal.com» για τις εντυπωσιακές επεμβάσεις του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα για τον Στιβ Μανταντά αναφέρεται: «Η Μαρσέιγ μπορεί να γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό, όμως ο Μανταντά πραγματοποίησε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις στη διάρκεια του ματς. Η πιο σημαντική από αυτές ήταν στο μακρινό σουτ του Χολέμπας με τη μπάλα να αλλάζει πορεία στον αέρα. Για κακή του τύχη όμως δεν μπόρεσε να αποτρέψει το εξαιρετικό σουτ του Φετφατζίδη στο δεύτερο ημίχρονο».

Για τον «βράχο της άμυνας του Θρύλου γράφτηκε: «Ακόμα ένας παίκτης με εξαιρετική απόδοση στη Γαλλία ήταν ο Μέλμπεργκ. Ο πολύπειρος αμυντικός ήταν ηγέτης στην αμυντική γραμμή, κράτησε μακριά τους επιθετικούς της Μαρσέιγ και συνέβαλε τα μέγιστα για τη διατήρηση του μηδέν στα μετόπισθεν που κράτησε ζωντανό τον Ολυμπιακό για την πρόκριση στους 16».

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!