tromaktiko: Όχι άλλο ψέμα! Έλεος!

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Όχι άλλο ψέμα! Έλεος!



Αναρωτιόμουν γιατί ζήτησε δημοψήφισμα ο Γιωργάκης. Είναι τόσο βλάκας να κάνει μύλο την Ευρώπη κι όλο τον κόσμο, να βάλει ταφόπλακα... στην πολιτική του ματαιοδοξία και υστεροφημία; Αναρωτιόμουν γιατί ο Σαμαράς ζητά εκλογές κόντρα σε όλο τον κόσμο. Είναι αυτοκαταστροφικός;

Να σας πω λοιπόν την γνώμη μου. Γνώριζαν όλοι ότι χρειάζονται 181 ψήφους προκειμένου να υπογραφή η δανειακή σύμβαση. Να βγουν και να πουν στο ελληνικό λαό ότι θα του αλλάξουν τα φώτα για δέκα χρόνια, θα πουλήσουν ότι αξίζει σε τούτο τον τόπο, θα μας κατσικωθεί στο σβέρκο το 4ο Ραιχ για να φτάσουμε μετά από δέκα χρόνια εξαθλιωμένοι, ξεπουλημένοι, χωρίς να έχει πληρώσει κανένας από δαύτους, να χρωστάμε όσο το 2009; Και όλα αυτά έχοντας πάρει το μεγαλύτερο πακέτο βοηθείας που έλεγε ο Γιωργάκης; Αυτό είναι το φως στο τούνελ η ελπίδα που μας δίνουν; Πέντε φορές μας έχουν σώσει και κάθε φορά βρισκόμαστε σε χειρότερο σημείο από την προηγούμενη.

Νομίζω ότι ήταν ένα καλοστημένο παιχνιδάκι προκειμένου να υπογράψουν την σύμβαση της εθνικής ταπείνωση, της προδοσίας. Σας θυμίζω και τα λόγια της Άννας Ψαρούδας Μπενάκη την ημέρα που παρέδωσε το ψήφισμα εκλογής του κυρίου Παπούλια. Από τότε μιλούσαν για περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας, αλλαγή των εθνικών συνόρων για περιορισμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων χάριν της ειρήνης και της ευημερίας.

Όλοι ευχαριστημένοι. Ο Σαμαράς δεν πήρε την καυτή πατάτα στα χέρια του.Θα το παίξει προδομένος και θα κρατήσει το σκληρό πυρήνα του κόμματος του ενωμένο, ρίχνοντας τις ευθύνες στην συμπεριφορά του Γιωργάκη. Ο Βενιζέλος θα κερδίσει χρόνο. Ο Παπανδρέου θα συνεχίσει να κυβερνά ρίχνοντας, αυτός και η κοινοβουλευτική του ομάδα, το φταίξιμο για την αποτυχία σύστασης κυβέρνησης εθνικής ενότητας, στον κακό Σαμαρά. Η Μέρκελ θα πάρει αυτό που θέλει, την χώρα στο πιάτο. Τα ΜΜΕ και οι μεγαλοδημοσιογράφοι θα έχουν δουλεία για κάμποσο καιρό. Τέλος κάποιοι με την ιστορία του δημοψηφίσματος έβγαλαν πολλά χρήματα. Πιθανόν μέσα σε αυτούς να βρίσκονται κι οι εθνοσωτήρες μας..

Ο Ελληνικός λαός θα πληρώσει πάλι το μάρμαρο. Κι αυτό γιατί όπως είπε ο Μητσοτάκης η δημοκρατία κοστίζει.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!