tromaktiko: Σκίζονται όλοι για να μην μάθουμε τους όρους της σύμβασης

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Σκίζονται όλοι για να μην μάθουμε τους όρους της σύμβασης



Πολιτικοί, μέσα ενημέρωσης, ειδικοί και μή ανα την υφήλιο, φίλοι και σύμμαχοι ή εχθροί άσπονδοι, όλοι ενωμένοι σε έναν κοινό σκοπό.
Να μην μάθει ποτέ ο Ελληνικός λαός την σύμβαση που πρόκειται να υπογραφεί για λογαριασμό του και φυσικά να μην πεί ποτέ την γνώμη του για τους όρους της. Σύσσωμος ο Ελληνικός και διεθνής πολιτικός κόσμος πασχίζει να υπογραφεί η σύμβαση χωρίς να παρουσιαστεί στον Ελληνικό λαό, χωρίς να ζητηθεί η γνώμη του.

Όλοι το ίδιο λένε. Ή να υπογράψει ο Γιωργάκης, ή να υπογράψει κάποια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, ή να πάμε σε εκλογές και να υπογράψουν οι επόμενοι, πάντως να υπογράψουμε οπωσδήποτε. Πρέπει δηλαδή κατα την γνώμη τους οπωσδήποτε και με κάθε κόστος να δεχθούμε τους επαχθείς όρους της δανειακής σύμβασης για να μην καταστραφεί η Ευρώπη και να μην πληγεί η παγκόσμια οικονομία.

Γιατί κατα την γνώμη τους αν υπογράψουμε την σύμβαση και αν επιτύχει το πείραμα και αν συντελεστεί το απόλυτο θαύμα, σε δέκα-δεκαπέντε χρόνια θα έχουμε κατα πάσα πιθανότητα επιστρέψει στους δείκτες του 2009. Όχι όμως και στο ίδιο βιοτικό επίπεδο.

Δεν σφάξανε ρε. Δεν υπογράφουμε. Και όποιος υπογράψει για λογαριασμό μας ξέρει οτι θα το πληρώσει πολύ ακριβά. Αν του βαστάει ας το τολμήσει.
Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!