tromaktiko: Και νέες εκφράσεις στο παγκόσμιο προσκήνιο - και παρασκήνιο...

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Και νέες εκφράσεις στο παγκόσμιο προσκήνιο - και παρασκήνιο...



Αφού σχεδον βύθισε το «χωρα», αφου ξαναγιναμε ρεζιλι με τα καμωματα του μικρου τζεφρυ που εδω και δυο χρονια πρωταγωνιστει στο έργο: «little sheriff in balkan peninsula», σε σεναριο-σκηνοθεσια: g.soros και ζιονists bros, με πολλούς «τσιπιριπους», και...
«ντιανες» γυρω του, ξαφνικα, μας το γυρισε «πεπιτο» - με πελεγκρίνο-γαϊδαρο τον ελληνικό λαό, και ζηταει…..δημοψόφισμα απο ενα δημοψόφιο σχεδον λαο, - που όμως δεν εχει -και δεν πρόκειται- να παραδοθει – όπως υπολόγιζε.

Έχει πολλες αντοχες και περηφανεια και ιδανικα και πιστευω, για να τα παραδωσει ολα μαζι και αδιαπραγματευτα (μπορεί να σάστισε απ΄τις απανωτές σφαλιάρες, μπορεί να τά χασε κομμάτι, μπορεί και να πίστεψε μπας και κάνει λάθος και άσε να δούμε πού το πάνε βρε αδελφέ, να μη κατηγορήσουμε άδικα το παιδί) όμως βλακας δεν ειναι!

Φιλότιμος ειναι και στο βαθος παραπονιαρης ο προδωμενος αυτος λαος! Ξύπνησε σαν απο εφιαλτη και θελει πια την τυχη του στα χερια του. ειπε το δικο του οχι, την ημερα του οχι και ττιμησε ολους οσους εχυσαν το αιμα τους για τα χωματα του, στελνοντας στον αγυριστο τις μαριονεττες. θυμηθηκε την ιστορια του και την αξια του !!! Ξύπνησε και δεν προκειται να σκυψει το κεφαλι! Ξαναλέει οχι, και σε οποιον τον παραστριμωχνει, του απανταει: «οχι κι οχια διμουτσουνη»

Ομως τωρα, εκτος απο ολα τα αλλα, δηλαδη, αφου ο γαπ ξεπερασε και την γνωστη ραδιοφωνικη «ελληνοφρενεια», αφου ο χαρακτηρισμος «greek», ήδη αποτελει τον αντιποδα του «hellenic» - και οχι αδικα με τα καμώματα αυτά κάποιων α-νόητων-, τώρα θα προσθέσει – θέλει δε θέλει και άλλη μια καινούργια έννοια, στο υπό κατασκευή παγκόσμιο λεξικό που τόσο προωθεί:

Αre you gap or what? gap yoy pal!
Τake it easy baby; i’m afraid you are doing gapings;
Και βέβαια το νέο ρήμα : papandraw – papandrew – papandrawn.
Με μετάφραση, κατά την περίσταση βεβαίως, με βάση τα όσα έχει κάνει ο ίδιος μέχρι σήμερα!
Τώρα αρχιζει ο αγωνας ο ανενδοτος. Μα να θυμομαστε:

ΟΧΙ πια τα ιδια λαθη!!!
ΟΧΙ πια τα ιδια παθη!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!