tromaktiko: Στρατιώτης Σισέ!

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Στρατιώτης Σισέ!



Εντύπωση έχει προκαλέσει στους Ιταλούς η στάση που κράτησε ο Σισέ όταν ο προπονητής του τον έκανε αλλαγή κόντρα στην Πάρμα.
Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι ένας παίκτης που παθιάζεται με το ποδόσφαιρο. Οπως κάθε άνθρωπος που ασχολείται με αυτό το άθλημα, από την πιο μικρή κατηγορία μέχρι το κορυφαίο επίπεδο, θέλει να αγωνίζεται όσο περισσότερο γίνεται, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα του εάν κι εφόσον γίνει αλλαγή από τον προπονητή του.

Και οι Ιταλοί γνωρίζοντας τον εκρηκτικό χαρακτήρα του Γάλλου σούπερσταρ ξαφνιάστηκαν από την στάση που κράτησε στο ματς με την Πάρμα, όταν ο Εντι Ρέχα τον έκανε αλλαγή κι εκείνος παρά το γεγονός πως ο προπονητής του είχε γυρισμένη την πλάτη και δεν αντιλήφθηκε ότι πίσω του ήταν ο Σισέ που περίμενε υπομονετικά να ανταλλάξει χειραψία μαζί του. Ο 30χρονος, λοιπόν, ανέμενε να γυρίσει να τον δει ο προπονητής του και να του δώσει το χέρι και κατόπιν να φύγει για τα αποδυτήρια.
Κι αυτό προκάλεσε τα κολακευτικά σχόλια από τους Ιταλούς.

Ενδεικτικά η Gazzetta Dello Sport αναφέρει: «Κύριος ο Σισέ, μία χειρονομία άλλης εποχής. Δέχεται αποφάσεις προπονητή χωρίς καμία νευρικότητα, χωρίς να κάνει γκριμάτσες. Έδειξε ότι είναι και ευγενικός άνθρωπος, τη στιγμή που η ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου είναι γεμάτη από βρισιές ποδοσφαιριστών κάθε φορά που γίνονταν αλλαγή".

www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!