tromaktiko: Αγαπητέ Τρομακτικέ - η επίσημη απάντηση από το Channel4 UK στο blog μας

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Αγαπητέ Τρομακτικέ - η επίσημη απάντηση από το Channel4 UK στο blog μας



Ευχαριστούμε που ήρθατε σε επαφή με το κανάλι μας αναφορικά με το ριάλιτι Γίνε Έλληνας για μια εβδομάδα.
Λυπούμαστε που σας πρόσβαλλε αυτό το πρόγραμμα. Οι τρεις ενότητες που χρησιμοποιήθηκαν, βασίστηκαν σε έρευνες στην σύγχρονη Ελλάδα, μεταφράστηκαν για να προβληθούν στο κοινό μεταφέροντας...
την πραγματικότητα πίσω από την οικονομική κρίση, απεικονίζοντας 'τα εκ των έσω' μιας χώρας... φόρους, συντάξεις, και συνθήκες εργασίας όπως αυτές συνέβαλαν στα οικονομικά προβλήματα.


Στην έρευνα συνέβαλλαν αξιόλογοι οικονομικοί αναλυτές όπως: Faisal Islam (οικονομικός συντάκτης του Channel 4 News), η οικονομολόγος Vicky Price (πρώην επικεφαλής της κυβερνητικής οικονομικής υπηρεσίας ) και ο  Platon Tinious (τμήμα στατικής και ασφάλειας του πανεπιστημίου Πειραιά) ο οποίος εντόπισε τα πρότυπα φοροδιαφυγής ,διαφθοράς και κακοδιαχείρισης. Επιπρόσθετα το πρόγραμμα εξηγεί πως αυτές οι τακτικές ήταν κοινά αντιληπτές ακόμα και πριν έρθει στο φως η οικονομική κρίση, αλλά πλέον έχουν ανατραπεί ως μέρος των μέτρων λιτότητας.

Να είστε σίγουροι πως η παραπονετική επιστολή σας έχει τεθεί υπ όψιν των υπευθύνων προγράμματος.

Ευχαριστούμε και πάλι για το χρόνο που διαθέσατε για να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εκτιμούμε όλες τις απόψεις των θεατών είτε είναι κολακευτικές ή όχι.

Χαιρετισμούς
Doug Masterso
Channel 4 Viewer Enquiries





 Εμείς το γιορτάζουμε με ΔΩΡΑ αξίας...http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/11/blog-post_6782.html
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!