tromaktiko: Όλοι οι διάσημοι "ψηφίζουν"... Dream City!

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Όλοι οι διάσημοι "ψηφίζουν"... Dream City!



Είναι το Νο1 Club της Αθήνας και το επιβεβαιώνει κάθε... νύχτα: Ένα ακόμη πάρτυ του "Ρυθμού" συγκέντρωσε μεγάλα ονόματα της showbiz στο "ναό της διασκέδασης", ενώ ο κόσμος δεν στάμάτησε να χορεύει με την καλύτερη μουσική στην πόλη...

Ακόμα μια Τετάρτη βράδυ που το γνωστό club στο Γκάζι έγινε τόπος... προσκυνήματος για τους ακροατές του Ρυθμού! Όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν στο DC, πραγματικά τα έζησαν όλα. Ένα φοβερό DANCE PARTY που παρουσίασε ο Μάκης Πουνέντης, με σπουδαίες ερμηνείες από τον ΝΙΚΟ ΓΚΑΝΟ, τον MARK ANGELO, την SHAYA και τους OTHERVIEW.




Το ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο DC, πηγαινοέρχονταν σε dance ρυθμούς και το party κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Και μέσα σε όλα είδαμε από κοντά τους μεγάλους πρωταγωνιστές της νέας επιθεώρησης των Ρήγα και Αποστόλου «Ζείτε Παίδες Ελλήνων»!

Οι Κατιάνα Μπαλανίκα, η Μπέσυ Μάλφα, η Ρένια Λοιζίδου, ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο Κώστας Κόκλας μοιράστηκαν με τους ακροατές του Ρυθμού τα σχέδια τους και το όνειρα που έχουν γι αυτή τη σπουδαία επιθεώρηση.

Φωτογραφίες: panoramapress
www.markos.tv





 Εμείς το γιορτάζουμε με ΔΩΡΑ αξίας...http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/11/blog-post_6782.html
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!