tromaktiko: Βγήκαν από τα... ρούχα τους για το Euro

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Βγήκαν από τα... ρούχα τους για το Euro



Επεισοδιακά ήταν τα εγκαίνια του Olympiskiy Stadium όπου θα διεξαχθεί ο τελικός ποδοσφαίρου του Εuro 2012 στο Κίεβο. Η βραδιά...
διανθίστηκε από πυροτεχνήματα που έπεσαν κατά λάθος στις εξέδρες και κυρίως από διαδηλώτριες της FEMEN που... εισέβαλαν γυμνόστηθες στο γήπεδο, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στη διοργάνωση.

Περίπου 60.000 θεατές παρακολούθησαν το εντυπωσιακό θέαμα των εγκαινίων του γηπέδου όπου εμφανίστηκαν 2.000 καλλιτέχνες, ανάμεσά τους και η Κολομβιανή σταρ Shakira. «Είναι μία γιορτή για όλη την Ουκρανία» δήλωσε ο πρόεδρος Βίκτωρ Γιανουκόβιτς.

Κάποια πυροτεχνήματα που έπεσαν κατά λάθος στις εξέδρες άναψαν φωτιά σε δύο από τους κεντρικούς τομείς θέσεων. Η επέμβαση των αρμοδίων ήταν άμεση και κατέσβησαν τις φλόγες ώστε οι θεατές να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατόν στις θέσεις τους.

Το αποκορύφωμα όμως της βραδιάς ήταν όταν οι γυμνόστηθες διαμαρτυρόμενες της FEMEN εισέβαλαν στο γήπεδο, προκειμένου να επιδείξουν την αντίθεσή τους στην πορνεία κατά τη διοργάνωση του Euro 2012. Η οργάνωση θεωρεί πως θα σημειωθεί αύξηση της πορνείας στο Κίεβο, την πόλη που θα φιλοξενήσει το ποδοσφαιρικό γεγονός και εκπρόσωποί της βρήκαν αυτόν τον τρόπο να δείξουν την αντίθεσή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις κοπέλες συνελήφθησαν και απομακρύνθηκαν από το στάδιο.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!