tromaktiko: H Qantas απολογείται και προσφέρει δωρεάν εισιτήρια

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

H Qantas απολογείται και προσφέρει δωρεάν εισιτήρια



Η αυστραλιανή αεροπορική εταιρεία Qantas απολογείται στους επιβάτες της, που ταλαιπωρήθηκαν από την καθήλωση όλων των αεροσκαφών της, το περασμένο Σαββατοκύριακο, και τους...
προσφέρει 100.000 εισιτήρια αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έμειναν καθηλωμένοι στην Αυστραλία και το εξωτερικό, όταν η εταιρεία ακύρωσε τις πτήσεις της για δύο μέρες, εξαιτίας των συνεχιζόμενων διαφωνιών της διοίκησης με το συνδικάτο των μηχανικών της. Οι πτήσεις δρομολογήθηκαν εκ νέου έπειτα από απόφαση της επιτροπής διαιτησίας να διατάξει το τέλος των κινητοποιήσεων.

Η εταιρεία θα προσφέρει στους επιβάτες, που ακυρώθηκε η πτήση τους, ένα δωρεάν εισιτήριο μετ΄επιστροφής σε οποιονδήποτε προορισμό στην Αυστραλία ή τη Νέα Ζηλανδία.

Ο γενικός διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας, Alan Joyce, δήλωσε ότι η Qantas θα προσφέρει bonus σε όλους τους τακτικούς πελάτες της, αλλά δεν έχει οριστικοποιήσει πλήρως τις λεπτομέρειες για το πώς θα γίνει αυτό. «Θέλουμε με αυτόν τον τρόπο να απολογηθούμε, καθώς γνωρίζουμε ότι προκαλέσαμε προβλήματα στο πρόγραμμα πολλών επιβατών», είπε ο κ. Joyce.

Σε ό,τι αφορά τους επιβάτες, οι οποίοι αναγκάστηκαν να αγοράσουν εισιτήρια από άλλες αεροπορικές εταιρείες για να φτάσουν στον προορισμό τους, η Qantas ανακοίνωσε ότι θα τους επιστραφεί η διαφορά στην τιμή.

Η προσφορά της δωρεάν πτήσης σε κάθε ταλαιπωρημένο πελάτη ανεβάζει για την εταιρεία τη συνολική ζημία από τη διήμερη διακοπή των πτήσεων στα 50 εκατομμύρια δολάρια.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!