tromaktiko: Νέα παγκόσμια τράπεζα made in USA…

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Νέα παγκόσμια τράπεζα made in USA…



Καιρό τώρα γράφω για το γεγονός πως η Αμερική δεν θα μείνει και πολύ αμέτοχη σε όλη αυτή την τρέλα της Ευρώπης κι ειδικά στην αλαζονεία της Φράου Μέρκελ, που την είδε ξαφνικά υπερδύναμη.
Καιρό τώρα γράφω πως όλο αυτό το παιχνίδι με τα swap, spreads, cds κλπ τραπεζικά προιόντα εξυπηρετούν ένα σκοπό και μόνο: την διάλυση του ευρώ ως ενός ισχυρού νομίσματος έναντι του δολαρίου και την ανάδειξη του τελευταίου ως το μοναδικό αποθεματικό νόμισμα στον κόσμο.
Έτσι λοιπόν οι αμερικανοί ετοιμάζονται να ανακοινώσουν την σύμπραξη και δημιουργία ενός νέου οικονομικού οργανισμού με την επωνυμία GLF - Global Liquidity Facility – κάτι ανάμεσα σε ΔΝΤ και κεντρικές τράπεζες ΕΚΤ & FED με τη μόνη διαφορά πως όταν συσταθεί αυτός ο οργανισμός που θα έχει άπειρα κεφάλαια, από λημνάζοντα αποθεματικά παγκοσμίως, τότε θα αρχίσει η πραγματική παγκόσμια οικονομική χούντα, καθώς οι παρεμβάσεις στις εθνικές οικονομίες που θα είναι υπερχρεωμένες, όπως εμείς κι άλλες 89 χώρες στον κόσμο, θα είναι μονομερείς και θα παρακάμπτονται ηγεσίες, κόμματα, δημοκρατίες κλπ.
Έτσι το δόγμα Pax Americana, αναβιώνει με τρόπο παγκόσμιας διακυβέρνησης και μας δείχνει πως αφού σας αφήσαμε να τα βγάλετε πέρα μόνοι σας κι είστε τελικά άχρηστοι, θα σας βάλουμε σε τάξη θέλετε δεν θέλετε. Η Ευρώπη είναι πολύ μεγάλη για να ΜΗΝ σωθεί, κι έτσι θα παραμερίσουν την Γερμανία που θέλει ηγετικό ρόλο και προτεκτοράτα και θα μας κάνουν οι USA προτεκτοράτα δικά τους, όλη την Ευρώπη – βλέπε Αγγλία - .
Το θέμα είναι πως θα κινηθούν οι Ρώσοι και oι BRICS, αφού τεράστια κεφάλαια κατέχονται από αυτούς τους 6 υπερπαίκτες.
Και μετά συζητάμε αν θα υπογράψει ο Αντώνης ή όχι. Να μην υπογράψει προτρέπω εγώ. Αφού οι αποφάσεις έχουν ληφθεί πριν από εμάς για μας, τι νόημα έχει ένας εκβιασμός παραπάνω. Κι αφού μας εκβιάζουν σε τέτοιο βαθμό γιατί να χρεωκοπήσουμε όπως θέλουν εκείνοι κι όχι όπως θέλουμε εμείς; Ας μην δώσουν τα χρήματα αν έχουν άντερα!
Άντε στο διάολο όλοι σας μας πρήξατε. Μη σώσετε και την δώσετε την 6η δόση!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!