tromaktiko: Λάθη επί λαθών στην ΟΤΕnet...

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Λάθη επί λαθών στην ΟΤΕnet...



Μια μικρή ιστοριουλα μπας και ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι και σηκώσουν το τηλέφωνο...πληκτρολογήσουν τον αριθμο μου και λυσουν το λαθος τους. Πριν κανα μηνα λοιπον καλεσα το 13888 να τους ρωτησω ποιο είναι το κοστος αν σπασω το συμβολαιο connex-2mbps το οποιο και υπεγραψα/ενεργοποιησα τον Αυγουστο του 2011.

Μια ευγενικοτατη κοπελα (της οποιας και ονομα εχω αλλα δεν αναφερω ακομα) με ενημερωσε ότι πρεπει να πληρωσω αν σπασω το συμβολαιο.

Ετσι λοιπον και εγω προχωρησα σε αιτηση με αλλον παροχο φυσικα πολύ πιο φτηνο από τα διαφορα εξοδακια του ΟΤΕ (παγια-φπα-τελη- 2ευρώ για αναγνωριση κλησης καθως και περιπου 1ευρώ για αντικατασταση συσκευης ακουσον ακουσον.) Με λιγα λογια η ΟΤΕΝΕΤ ζηταγε μηνιαια 45ευρώ περιπου μαζι με διαφορα τηλεφωνα που θα εκανα αλλα ο άλλος παροχος ζηταγε 15 ευρώ, οποτε λεω λιγο το 50 ευρώ προστιμο λιγο το φτηνο παγιο του αλλου παροχου θα εκανα αποσβεση σε κανα δυο μηνες.

Εκανα λοιπον την αιτηση στον άλλο παροχο. Πηγε προφανως η αιτηση στον ΟΤΕ, με πηρε τηλεφωνο ενας κυριος να με ρωτησει αν εχω κανει αιτηση να φυγω, του ειπα 'μαλιστα' και μου πεταξε το θεικο 'κυριε, πρεπει να πληρωσετε τα υπολοιπα παγια σαν προστιμο. Δηλαδη κανα 150αρι ευρω! Κυριε μου του ειπα αλλα μου ειπαν στο τηλεφωνο. Να ξαναπαρεις τηλεφωνο μπας και σου πουνε αλλα, μου ειπε!

Παιρνω λοιπον τηλεφωνο ξανα μανα στο 13888 και μια άλλη κοπελα (της οποιας εχω τα στοιχεια) επιβεβαιωσε τα λεγομενα του κυρίου. Της λεω θελω να μιλησω με έναν υπευθυνο γιατι δεν ειμαι σε καμια διαθεση να πληρωσω το λαθος που εκανε συνεργατης σας και με πληροφορησε λαθος. Μου λεει ότι οι υπευθυνοι εχουνε δουλεια (ενώ κάθε λιγο και λιγακι με εβαζε στην αναμονη για να τους ρωτησει) και ότι θα με παρουν τηλεφωνο εκεινοι. Σημερα μετα από σχεδον 1 εβδομαδα οσο εχουν παρει όλους εσας τηλεφωνο άλλο τοσο και εμενα..

Που θελω να καταληξω? Ότι πολύ απλα για άλλη μια φορα ο εκβιασμος είναι δεδομενος. Τι ΟΤΕ τι Deutche Telekoms τα ιδια κεφαλια είναι στα ψαρια με τα ιδια μυαλα και τις ιδιες νοοτροπιες που δεν αλλαζουν!

Απορω η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και η Προστασια Καταναλωτη τι αποψη εχει επι του θεματος?

Αν έχει κάποιος άποψη για το θέμα, ας μου απαντήσει.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!