tromaktiko: «Αγαπώ ακόμη τη Nicole»

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

«Αγαπώ ακόμη τη Nicole»



Κακά αποτελέσματα, κάκιστη απόδοση, απόλυτη μοναξιά. Δεν ήθελε πολύ ο Lewis Hamilton για να καταλάβει ότι από τη μέρα που χώρισε με τη Nicole Scherzinger όλα του πήγαιναν... χάλια. Οπότε αποφάσισε να επαναπροσεγγίσει την πρώην αγαπημένη του και να της εκδηλώσει τα συναισθήματά του.

Και μπορεί οι φωτογραφίες τους που αγκαλιάζονται ψυχρά σ’ ένα πάρκινγκ να έκαναν τον γύρο του κόσμου, ωστόσο ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 έχει καλή δικαιολογία: «Ε, καλά δεν μας έπιασαν και στην καλύτερη στιγμή μας!» τονίζει και αποκαλύπτει ότι συναντήθηκαν αρκετές φορές με τη sexy τραγουδίστρια και ότι θα προσπαθήσει να την ξανακερδίσει: «Έχουμε ακόμη πολύ βαθιά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο. Ακόμη την αγαπώ πολύ», εξομολογείται ο Lewis Hamilton σύμφωνα με την Daily Mail, ενώ επισημαίνεται ότι ο χωρισμός ήρθε ως συνέπεια της αδυναμίας του πρωταθλητή της F1 να δεσμευτεί ακόμη περισσότερο με τη Nicole.

Καθώς προετοιμάζεται για τον τελικό της Κυριακής στο Σάο Πάολο ο Lewis Hamilton είναι χαμογελαστός και αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να φέρει ξανά κοντά του την αγαπημένη του, που το 2008 βρισκόταν στο πλευρό του και πάλι στο Σάο Πάολο όταν κέρδιζε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!