tromaktiko: Ο Orlando Bloom δηλώνει ευτυχισμένος μπαμπάς!

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Ο Orlando Bloom δηλώνει ευτυχισμένος μπαμπάς!



Τον περασμένο Ιανουάριο ο Ορλάντο Μπλουμ έγινε πατέρας, αφού η σύζυγός του, το 28χρονο τοπ μόντελ από την Αυστραλία... Μιράντα Κερ, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, το γιο τους, Φλιν. Για το πως αισθάνεται ως πατέρας αλλά και για τη σχέση του με την Μιράντα Κερ, μιλά σε αποκλειστική συνέντευξη του ΟΚ!

Πώς άλλαξε η ζωή σου από τότε που έγινες πατέρας;
(Τα μάτια του αμέσως λάμπουν.) Άλλαξε ολοκληρωτικά. Είναι σαν να είναι όλα λαμπερά και φωτεινά τώρα πια. Είναι ένα πανέμορφο παιδί και είμαι πολύ τυχερός που τον έχω. Πρόκειται για μια απίστευτη εμπειρία.

Κοιμάσαι καθόλου;
Λίγο, πού και πού θα έλεγα. Νομίζω ότι τα πάμε αρκετά καλά. Το μωρό κοιμάται κάποιες ώρες, έχουμε και λίγη βοήθεια, οπότε όλα πάνε μια χαρά.

Είσαι από τους μπαμπάδες που βοηθούν και πρακτικά στην ανατροφή του παιδιού;
Ναι, σίγουρα είμαι ένας πολύ ενεργός μπαμπάς. Λατρεύω να αλλάζω πάνες στο γιο μου.

Τι αντίκτυπο είχε στη σχέση σου με τη Μιράντα η γέννηση του μωρού; Βιώσατε κάποιες αλλαγές μεταξύ σας και τι είδους;
Νομίζω ότι κάθε μέρα είναι σίγουρα διαφορετική για εμάς, αλλά κατά βάση τα πάμε καλά.

Πώς σκοπεύεις να εξισορροπήσεις την επαγγελματική σου ιδιότητα με τον ρόλο σου ως γονέας; Πώς θα τα συνδυάσεις;
Ο τρόπος που έχουμε αποφασίσει να το κάνουμε, είναι όταν εγώ δεν δουλεύω, να ασχολούμαι περισσότερο με τον Φλιν. Στην περίπτωση που έχω απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα, τότε έρχεται η Μιράντα να με δει και να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί μου. Προς το παρόν έτσι διαχειριζόμαστε την κατάσταση.

Ο γοητευτικός ηθοποιός, που εκτοξεύτηκε στη δημοσιότητα ύστερα από τη συμμετοχή του στις ταινίες Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών, Τροία και Πειρατές της Καραϊβικής, φέτος πρωταγωνιστεί ως Δούκας του Μπάκινγχαμ, στην τελευταία ταινία του Πολ Άντερσον Οι τρεις σωματοφύλακες. Μαζί του, μεταξύ άλλων, εμφανίζονται η Μίλα Γιόβοβιτς, ο Λόγκαν Λέρμαν, ο Λουκ Έβανς και η Τζούνο Τεμπλ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!