tromaktiko: Ρωσικό spa στην καρδιά του δάσους στην περιοχή της Κουκάς Λεμεσού

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ρωσικό spa στην καρδιά του δάσους στην περιοχή της Κουκάς Λεμεσού



Ο φυσικός πλούτος της περιοχής της Κουκάς, δεν ήταν δυνατόν να μείνει μακριά από τη σφαίρα ενδιαφέροντος ξένων επενδυτών οι οποίοι αγόρασαν εκτάσεις με σκοπό την εκμετάλλευσή τους για τουριστικούς και άλλους σκοπούς. Μια τέτοια επένδυση, ύψους 3 εκατ. ευρώ περίπου, αποτελεί και η δημιουργία, μέσα σε σημείο του πευκόφυτου δάσους που εκτείνεται ανατολικά του χωριού, του Wellness Sauna Club «Ιn forrest». Του πρώτου στο είδος του στην Κύπρο spa, με ρωσικές σάουνες. Πρόκειται για συγκρότημα κτισμένο από τοπική πέτρα και πλαισιωμένο από ξύλινες κατασκευές που δένει αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον και θεωρείται βέβαιο ότι θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή.

«Το ειδυλλιακό περιβάλλον της περιοχής ήταν αυτό που οδήγησε στην απόφασή μας να προχωρήσουμε σε αυτή την επένδυση» ανέφερε στον «Φ» η διευθύντρια του «Ιn forrest», Αnastasia Μartynova, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι εκτός από τους συμπατριώτες της οι οποίοι διαμένουν μόνιμα στην Κύπρο, θα θελήσουν «να δοκιμάσουν αυτή την πολυτέλεια και οι Κύπριοι».

Το συγκρότημα αποτελείται από 8 ξεχωριστά δωμάτια-σάουνες, με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, συνολικής χωρητικότητας 40 ατόμων, που λειτουργούν καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ. Λειτουργεί επίσης εστιατόριο με τη χαρακτηριστική ονομασία «Βear Ηouse» που είναι ανοιχτό για όλους και προσφέρει σειρά εκλεκτών πιάτων με φασιανό, κουνέλι, ορτύκια αλλά και θαλασσινά.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!