tromaktiko: Οι 100.000 ευρώ του Νοτιά!

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Οι 100.000 ευρώ του Νοτιά!



Ένα πρώτο έμβασμα από την Νέα Υόρκη και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΚ μπήκε στον τραπεζικό λογαριασμό της «κιτρινόμαυρης» της εταιρείας...


Οι πληροφορίες από τα Σπάτα (και όπως συνήθως διαρρέουν αυτές από τους νυν διοικούντες) αναφέρουν πως ένα πρώτο έμβασμα έφτασε από τον Νίκο Νοτιά προς τον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ προκειμένου να μοιραστεί ένα ποσό σε ποδοσφαιριστές και υπαλληλικό προσωπικό.

Πρόκειται για ένα ποσό που ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ. Ενα νούμερο το οποίο αναμφισβήτητα δεν δύναται να καλύψει ούτε στο 5% το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εταιρεία προς παίκτες, υπαλληλικό προσωπικό και λοιπούς πιστωτές.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο Νοτιάς αναμένεται στο άμεσο μέλλον να δώσει κι άλλα χρήματα (περισσότερα απ' ότι έστειλε αυτή τη φορά) για να καλυφθούν κι άλλες άμεσες ανάγκες (αποκλειστικά των) υπαλλήλων και ποδοσφαιριστών..

Πλέον απομένει να δούμε αν θα βάλουν λεφτά (όπως είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν) και οι Supporters οι οποίοι αποδεχόμενοι το ποσοστό μετοχών του Πέτρου Παππά έχουν αποδεχθείο και τις υποχρεώσεις του συγκεκριμένου ποσοστού. Για πολλούς πρόκειται για ένα ρητορικό ερώτημα όμως στην πραγματικότητα ο κ. Κασνακίδης και τα υπόλοιπα μέλη των Supporters οφείλουν να πληρώσουν και να συνεισφέρουν οικονομικά όπως το έκανε ήδη ο Νίκος Νοτιάς.



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!