tromaktiko: Έστησαν καρτέρι σε ιδιοκτήτρια χρυσοχοείου και της έκλεψαν χρυσαφικά αξίας €10.000

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Έστησαν καρτέρι σε ιδιοκτήτρια χρυσοχοείου και της έκλεψαν χρυσαφικά αξίας €10.000



Χρυσαφικά αξίας άνω των δέκα χιλιάδων ευρώ απέσπασαν άγνωστοι από γυναίκα ιδιοκτήτρια χρυσοχοείου στη Λευκωσία.
Συγκεκριμένα, η ιδιοκτήτρια καταστήματος αγοράς χρυσού κατήγγειλε ότι την Πέμπτη το βράδυ γύρω στις 19:30 δέχθηκε επίθεση από τρεις άγνωστους άνδρες έξω από το Πάρκο Αθαλάσσας στην Λεωφόρο Κυρηνείας στην Αγλαντζιά, οι οποίοι της απέσπασαν σημαντικό χρηματικό ποσό, τιμαλφή καθώς και το ίδιο το όχημά της το οποίο ανευρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, σύμφωνα με την καταγγελία, στο αυτοκίνητο υπήρχε το χρηματικό ποσό των 18 χιλιάδων 480 ευρώ, το κινητό τηλέφωνο της παραπονούμενης, αξίας 100 ευρώ καθώς και χρυσαφικά αξίας 10 χιλιάδων 310 ευρώ.

Η παραπονούμενη ανέφερε στην Αστυνομία ότι άγνωστη γυναίκα της τηλεφώνησε στο κινητό της τηλέφωνο και με την πρόθεση ότι δεν διέθετε μεταφορικό μέσο να μεταβεί στο κατάστημα και να αγοράσει χρυσό, της ζήτησε να συναντηθούν σε τοποθεσία στην Αγλαντζιά.

Μετά από συνεννόηση με την άγνωστη γυναίκα, η παραπονούμενη, μετέβη έξω από το Πάρκο Αθαλάσσας στην Αγλαντζιά και ενώ βρισκόταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο με σβησμένη την μηχανή και μέσα την παραπονούμενη, άγνωστη γυναίκα άρχισε να συνομιλεί μαζί της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εκείνη την στιγμή, άγνωστος άνδρας, ο οποίος περιγράφεται μέτριου αναστήματος, γεροδεμένος με μεγάλο μέτωπο ηλικίας 30 με 35 ετών, που φορούσε ρούχα σκούρου χρώματος, της επιτέθηκε ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού και αφού της έριξε σπρέι στο πρόσωπο, την τράβηξε από τα μαλλιά και την έσυρε έξω από το αυτοκίνητο.

Ο άγνωστος άνδρας, φώναξε τότε άλλους δυο άνδρες που ήταν κρυμμένοι στο πάρκο, εισήλθαν και οι τρεις μέσα στο όχημα της παραπονούμενης και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το όχημα βρέθηκε ύστερα από άνδρες της ΜΜΑΔ εγκαταλελειμμένο σε χωράφι στον δρόμο Αθαλάσσας - Γερίου.

Η εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας ανέφερε ότι μετά από έρευνες που έγιναν στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε το ποσό των 16 χιλιάδων 460 ευρώ το οποίο φαίνεται πως δεν έγινε αντιληπτό από τους μέχρι τώρα άγνωστους τρεις άνδρες.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!