tromaktiko: Πέθανε η 28χρονη Μις Βενεζουέλα

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Πέθανε η 28χρονη Μις Βενεζουέλα



Όπως ανακοινώθηκε από την οικογένειά της, η Εύα Έκβαλ (Eva Ekvall) έχασε το Σάββατο τη μάχη που έδινε τα δύο τελευταία χρόνια με τον καρκίνο του στήθους, σε νοσοκομείο του Χιούστον στο Τέξας.
Η 28χρονη καλλονή, η οποία είχε στεφθεί "Μις Βενεζουέλα"...
στα καλλιστεία ομορφιάς της χώρας το 2000, διαγνώστηκε με την ασθένεια –και μάλιστα σε πολύ προχωρημένο στάδιο- τον Φεβρουάριο του 2010.
Το βιβλίο που έγραψε η Εύα Έκβαλ με την τραγική εμπειρία της υπήρξε πηγή έμπνευσης για άπειρες γυναίκες στη Βενεζουέλα που εξετάζονται, πια, μετά μανίας.
Η γεννημένη από πατέρα Αμερικανό και Τζαμαϊκανή μητέρα απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας έγινε μοντέλο, ηθοποιός και εκφωνήτρια ειδήσεων για το κανάλι Venevision, ενώ το βιβλίο που έγραψε περιγράφοντας την εμπειρία της με τίτλο "Fuera de Foco" ("Χωρίς σημείο εστίασης" σε ελεύθερη μετάφραση) αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για χιλιάδες συμπατριώτισσές της που έσπευσαν να εξεταστούν.
Όπως περιέγραψε η ίδια, είχε παρατηρήσει το ογκίδιο στο στήθος της πολύ νωρίτερα, αλλά νομίζοντας ότι ήταν εξαιτίας της αλλαγής που συνέβαινε στο σώμα της λόγω της εγκυμοσύνης, δεν έδωσε σημασία.
"Θύμωσα πολύ γιατί θα έπρεπε να το είχα καταλάβει. Η θεία μου είχε καρκίνο του μαστού δύο φορές και η γιαγιά μου πέθανε από αυτό", είχε παραδεχτεί η Εύα ομολογώντας ότι άφησε πολύ χρόνο να περάσει.
Η Έκβαλ ήταν παντρεμένη με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Τζον Φάμπιο Βερμούντεζ (John Fabio Bermudez) και έχουν μαζί μια δύο χρονών κορούλα, τη Μιράντα (Miranda).

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!