tromaktiko: Συλλεκτικά κασκόλ της «6»!

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Συλλεκτικά κασκόλ της «6»!



Προκειμένου η εξέδρα του Παναιτωλικού να πάρει ακόμη καλύτερο χρώμα, η «Θύρα 6» κυκλοφορεί τρία συλλεκτικά κασκόλ σε περιορισμένα κομμάτια και καλεί τους φίλους της ομάδας να τα προμηθευτούν!



Παρά τα όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο Καραϊσκάκη, όπου οι παίκτες και οι φίλοι του Παναιτωλικού βίωσαν την αδικία των Παππά και Γεωργαράκου στο... πετσί τους, στερώντας τους την δυνατότητα για ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός η... ζωή συνεχίζεται!

Όπως συνεχίζεται και για τους οργανωμένους το μεγάλο πάρτι της Σούπερ Λίγκας που φροντίζουν να το δείχνουν σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας στο Αγρίνιο και περιμένουν εκείνη την στιγμή που μαζικά θα μπορέσουν να δουν τον Παναιτωλικό και σε εκτός έδρας ματς. Οι δράσεις της Θύρας 6, που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια ενεργής παρουσίας δίπλα στον σύλλογο, καλά κρατούν και στόχος της είναι η ακόμη μεγαλύτερη παρουσία των φίλων της ομάδας δίπλα της.

Στόχος είναι όλο το γήπεδο να έχει κίτρινο και μπλε χρώμα και οι πάντες να βιώνουν όπως το... πέταλο κάθε αγώνα του Τίτορμου! Για τον λόγο αυτό θέτει σε κυκλοφορία από τις αρχές του νέου έτους, 3 διαφορετικά κασκόλ που έχουν την «σφραγίδα» των τριών στεγασμένων club οπαδών του Παναιτωλικού σε Αγρίνιο (Warriors και Brooklyn) και Αθήνα ( Guerreros).

Πρόκειται για συλλεκτικά κασκόλ σε περιορισμένο αριθμό που είναι παράλληλα και συλλεκτικά καθώς βγαίνουν για πρώτη φορά σε κυκλοφορία! Γι' αυτό μάλιστα καλούνται οι ενδιαφερόμενοι άμεσα να κάνουν τις παραγγελίες τους, προπληρώνοντας μάλιστα στην τιμή των 12 ευρώ η οποία έχει οριστεί!

Αναλυτικά η ενημέρωση που υπάρχει από το πλέον δυνατό κομμάτι των οργανωμένων του Παναιτωλικού για το συγκεκριμένο θέμα έχει ως εξής:

«Η Θύρα 6 καλεί τα μέλη της αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ στην ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ των επίσημων κασκόλ του συνδέσμου που θα κυκλοφορήσουν με το νέο έτος γιατί:

- Οφείλουμε να δώσουμε χρώμα στην κερκίδα μας
-Δεν έχει κυκλοφορήσει ξανά κάποιο επίσημο συνδεσμιακό κασκόλ
-Το κασκόλ αυτό θα είναι ένα και μοναδικό και δεν πρόκειται να ξαναβγεί
-Το κασκόλ είναι το νούμερο ένα αξεσουάρ του οπαδού
-Τα κομμάτια δεν είναι απεριόριστα
-Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των 25 υπόδικων αδερφών μας

Η τιμή του κασκόλ έχει οριστεί στα 12 ευρώ ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να προμηθευτεί περισσότερα από ένα σχέδια (υπάρχoυν σχέδια για κάθε σύνδεσμο της Θύρας 6 – Warriors/Brooklyn/Guerreros).

Καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας να ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ το/τα κασκόλ του στις ώρες λειτουργίας των συνδέσμων το συντομότερο δυνατό (έως και 14 Δεκεμβρίου) έτσι ώστε αυτά να κυκλοφορήσουν άμεσα.

Σημειώνουμε ότι η ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ του κασκόλ είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για κάθε ενδιαφερόμενο.

Ώρες λειτουργίας συνδέσμων:
Warriors (Αγρίνιο): Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 19:00-22:00
Brooklyn (Αγρίνιο): Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 19:00-22:00
Guerreros (Αθήνα): Τετάρτη 20:00-23:00».

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!