tromaktiko: Ιωάννινα: Φορτίο με 80 κιλά χασίς

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ιωάννινα: Φορτίο με 80 κιλά χασίς



Πίστεψαν ότι, λόγω των εορτών, θα είχαν χαλαρώσει οι έλεγχοι της Αστυνομίας και προσπάθησαν να εισάγουν στη χώρα άλλο ένα... μεγάλο φορτίο με χασίς τα «καρτέλ» των ναρκωτικών της Αλβανίας.

Για μια ακόμη φορά, όμως, έπεσαν έξω και τα 80 κιλά ακατέργαστης κάνναβης βρέθηκαν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. μαζί με τους μεταφορείς τους.

Οι δυο Αλβανοί ηλικίας 29 και 28 χρόνων εντοπίστηκαν να κινούνται ύποπτα σε αγροτική περιοχή στους Κουκλιούς Ιωαννίνων και οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων που περιπολούσαν μαζί με συνοριοφύλακες από την Κόνιτσα δεν δυσκολεύτηκαν να εγκλωβίσουν το αυτοκίνητό τους και να τους συλλάβουν, την στιγμή που θα παραλάμβαναν τα ναρκωτικά από άλλο ΙΧ το οποίο αποδείχθηκε ότι είχε κλαπεί στις 22 Δεκεμβρίου από την Κηφισιά!

Μέσα, ανακάλυψαν τέσσερις σάκους με συνολικά 79 κιλά και 555 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης την οποία είχαν σκοπό να μεταφέρουν στην Αθήνα. Στην κατοχή των δυο αλλοδαπών κατασχέθηκαν και τέσσερα κινητά για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου, ενώ οι ίδιοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!