tromaktiko: Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 9-10-11/12/2011

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 9-10-11/12/2011



ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Οι μέρες χρωματίζονται από την πανσέληνο και την έκλειψη σελήνης. Πολλοί Κριοί οφείλετε να επιδείξετε... μεγαλύτερη προσοχή στη νευρικότητα, στα λόγια και στις παρεξηγήσεις. Οι γεννημένοι γύρω στις 8/4 δεν αποκλείεται να έχετε μια αφορμή μετακίνησης, είτε μια συνάντηση , ιδέα, σύμπτωση ή πρόταση που σας βγάζει εκτός προγράμματος. Μεριμνήστε για θέματα με τ΄αδέλφια ή με το μεταφορικό μέσον.  


ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Έντονη μπορεί να είναι η αίσθηση ανασφάλειας λόγω των εξελίξεων στα οικονομικά κατά τις ημέρες αυτές. Προσπαθήστε να δείτε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να νιώσετε πιο βέβαιοι για τα κεκτημένα σας και αξιοποιήστε –ιδιαιτέρως οι Ταύροι της 6-9/5 κάθε αφορμή χαράς, τύχης και κέρδους – ηθικού /υλικού/ συναισθηματικού . Ερωτικοί και δημιουργικοί, επίσης, φαίνεστε εσείς της 3/5.  
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Οι μέρες έχουν το χρώμα του φεγγαριού– μιας πανσελήνου και έκλειψης στο δικό σας ζώδιο. Ιδιαιτέρως εφόσον γεννηθήκατε γύρω στις 7-11/6, φαίνεστε πιο ευαίσθητοι και νευρικοί , λόγω εξελίξεων ή λόγω της γενικής ¨ατμόσφαιρας¨ σε κεντρικούς τομείς της ζωής σας. Μεριμνήστε για την ψυχοσωματική υγεία (δική σας /οικείων ), τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Εσείς , επίσης, της 3-4/6, πιθανώς βιώνετε αλλαγές, προβλήματα ή εντάσεις σχετικά με την οικογένεια ή το σπίτι. Προσπαθήστε – όλοι- να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Μία πανσέληνος πάντα σας επηρεάζει, πόσο μάλλον αυτήν την φορά που συνδυάζεται με μια ολική έκλειψη. Τα άγχη, οι αγωνίες και οι απολογισμοί σας κάνουν ακόμη πιο ευαίσθητους και ευέξαπτους. Μεριμνήστε για συγκυρίες σε επίπεδο υγείας (της δικής σας είτε οικείων), αλλά και εργασίας και ας είστε έτοιμοι για αλλαγές που προετοιμάζονται, ακόμα και παρασκηνιακά, στο χώρο της δουλειάς. Μια πρόταση , σύμπτωση ή μετακίνηση αφορά εσάς της 4-5/7. Εύνοια στο να βρείτε ¨κοινό έδαφος¨ στις υφιστάμενες σχέσεις ή στο να συναντήσετε ¨ενδιαφέροντες¨ ανθρώπους έχετε οι Καρκίνοι της 8-10/7.
ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Το φεγγάρι (πανσέληνος και έκλειψη) πραγματοποιείται στον 11ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου: για τους γεννημένους γύρω στις 10/8 μια γνωριμία /πρόταση ή μια σύμπτωση πιθανώς αλλάζουν κάτι στην συνέχεια. Γενικά για τους Λέοντες, μια φιλία πιθανώς προβληματίζει είτε ένας στόχος συναντά εμπόδια. Πιο ερωτικοί και δημιουργικοί θα είστε εσείς της 9-11/8 και της 27-29/7. Συζητήστε με πνεύμα αισιοδοξίας κι ελάτε κοντά σ΄όσους αγαπάτε.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Η πορεία της Αφροδίτης υπόσχεται τύχη, εύνοια, χαρά ή προστασία στα όποια τυχόν δύσκολα ή θετικές ¨αφορμές¨ που συνεπάγονται την αλλαγή / ανατροπή για εσάς που γεννηθήκατε στις 8-10/9. Είστε ακριβώς οι εκπρόσωποι της Παρθένου που βάλλονται περισσότερο από την πανσέληνο /έκλειψη , η οποία φέρνει δομικές μεταβολές ή σημαντική ρευστότητα στη ζωή σας. Καριέρα-γάμος- υγεία-οικογένεια περνούν ένα ¨κρας τέστ¨. Συγκρατήστε τη νευρικότητα/επιθετικότητα και οι Παρθένοι της 5/9.
ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Μία πανσέληνος και ολική έκλειψη δίνει το ¨στίγμα¨ των ημερών. Για τους περισσότερους λέμε ¨προσοχή¨ σε οτιδήποτε σχετίζεται με νομικές υποθέσεις, μακρινούς συγγενείς , ταξίδια ή ενασχόληση με ΜΜΕ/εκδόσεις. Μη φανατίζεστε με τις ιδέες σας και μην επιβάλλετε την άποψη σας, εκεί όπου βλέπετε πως το έδαφος δεν είναι πρόσφορο. Οι Ζυγοί της 11/10 πιθανώς έχετε μπροστά σας μία πρόταση, μία εξέλιξη ή μια μετακίνηση που αλλάζει το πρόγραμμα σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Η διάθεση των ημερών ¨καθορίζεται¨ εν πολλοίς από την πανσέληνο και έκλειψη, η οποία πραγματοποιείται στον 8ο ηλιακό σας οίκο :για τους περισσότερους οι έννοιες περί τα οικονομικά (δάνεια, χρέη, αποζημιώσεις, πιστωτικές κάρτες, κληρονομικά, φορολογικά κλπ.) είναι εξαιρετικά φορτικές και έντονες. Άλλοι αισθάνεστε ιδιαίτερα ¨εύθραυστοι¨ αλλά και καχύποπτοι, εμμονικοί και ¨ελεγκτικοί¨ μπροστά σ’ ένα ερωτικό πάθος. Επαφές, μετακινήσεις, γνωριμίες και συμπτώσεις μπορούν να αποφέρουν τώρα για τους Σκορπιούς της 5-6/11και της 8-10/11.
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Απέναντί σας πραγματοποιείται η πανσέληνος και ολική έκλειψη: αν γεννηθήκατε γύρω στις 8-12/12, πιθανότατα βιώνετε έντονη ρευστότητα είτε αλλαγές/ανατροπές σε επίπεδο σχέσεων/συνεργασιών . Αποφύγετε τις κόντρες και μεριμνήστε για προβλήματα με ανωτέρους/γονείς/συντρόφους στο γάμο και οι Τοξότες της 5/12.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Η πανσέληνος και ολική έκλειψη σελήνης πραγματοποιείται στον 6ο ηλιακό σας οίκο. Για τους περισσότερους αυτό σημαίνει περισσότερες έννοιες, εκκρεμότητες και άγχος στην καθημερινότητα, αλλά και νευρικότητα/ένταση, η οποία προέρχεται από εξελίξεις περί την υγεία(τη δική σας είτε των οικείων) και περί την εργασία. Κάτι μπορεί ν΄αλλάξει στο γραφείο σχετικά με τους συναδέλφους, τις δομές ή τις αρμοδιότητες και αυτό έμμεσα να συνεπάγεται μεταβολές στο δικό σας πρόγραμμα ρουτίνας. Αιγόκεροι της 3-4/1 φαίνεστε πιο αισιόδοξοι και δυνατοί στα δύσκολα, ενώ εσείς της 6-8/1 έχετε την τύχη με το μέρος σας, τόσο στα χρήματα, όσο και στα αισθήματα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Οι μέρες ¨έχουν το άρωμα¨ της πανσελήνου και έκλειψης, που πραγματοποιείται στον 5ο φυσικό σας οίκο: ένας έρωτας ή μια άλλη ¨δημιουργική ¨ εξέλιξη (πχ. εγκυμοσύνη) ανατρέπει τα δεδομένα για εσάς της 5-9/12. Για τους περισσότερους , η σύσταση είναι να ¨προσέξετε¨ σχετικά με τα τεκταινόμενα στη συναισθηματική σας ζωή, αλλά και σχετικά με τα παιδιά/την επιχείρηση σας, καθώς οι εντάσεις καραδοκούν. Τα παρασκηνιακά πάθη καλά κρατούν για κάποιους, όμως προσέξτε την υπερβολή ¨στο ξόδεμα¨, τόσο συναισθηματικά , όσο και πρακτικά.
ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Οι ημέρες αυτές ενέχουν την πανσέληνο και ολική έκλειψη, η οποία πραγματοποιείται στον 4ο φυσικό σας οίκο και δείχνει την ένταση, τη ρευστότητα ή την αλλαγή/ανατροπή σχετικά με το σπίτι, την οικογένεια και τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Συγκρατημένοι στη νευρικότητα και προσεκτικοί μπροστά στις εξελίξεις, τις κόντρες ή τα προβλήματα ας είστε κυρίως οι Ιχθύες της 3/3, αλλά και εσείς της 6-10/3. Παρά ταύτα , οι φίλοι, οι γνωριμίες και οι επαφές που θα κάνετε αυτές τις ημέρες δείχνουν ν΄αποτελούν εκείνο το ¨δίχτυ προστασίας¨ που χρειάζεστε για να προχωρήσετε μπροστά, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!