tromaktiko: Τρώγονται με τα ρούχα τους στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Τρώγονται με τα ρούχα τους στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.



Δεν έχει τελειωμό η φαγωμάρα στο εσωτερικό του ΠΑ.ΣΟ.Κ. καθώς και σήμερα, τελευταία μέρα συζήτησης επί του προϋπολογισμού, κυριάρχησαν οι βολές κατά όσων... έχουν αρχηγικές φιλοδοξίες και σπεύδουν να απαξιώσουν το έργο της προηγούμενης κυβέρνησης λες και δεν μετείχαν σε αυτή.

Ο κ. Αηδόνης κάλεσε συγκεκριμένα όσους έχουν προσωπικές φιλοδοξίες να λειτουργούν «με βάση την ενότητα και όχι την προσωπική ιδιοτέλεια» ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Χρ. Πρωτόπαππας, ζήτησε αυτοσυγκράτηση υπογραμμίζοντας, ότι οι αλλαγές πρέπει να γίνουν αλλά στην ώρα τους και με συντεταγμένο τρόπο.

«Να μην δίνουμε αφορμή στους πολίτες να καγχάζουν με τα ιδιόμορφα καλλιστεία μας. Λίγη αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πρωτόππας απάντησε με τον πιο σαφή τρόπο στις χθεσινές βολές του Γιάννη Ραγκούση κατά της Κ.Ο. του κόμματος, που πολέμησε τις μεταρρυθμίσεις.

Υπενθύμισε δε στον νυν αναπληρωτή υφυπουργό Άμυνας ότι η Κ.Ο. στήριξε με μεγάλο κόστος τις δύσκολες διαρθρωτικές αλλαγές, όπως για παράδειγμα τον «Καλλικράτη», αρμοδιότητας τότε του κ. Ραγκούση και όταν λειτούργησε διαφορετικά το έκανε «όταν δεν υπήρχαν καθαρές προτάσεις και λύσεις για το που οδηγείται η κοινωνία από την κάθε υπουργική πρόταση» υπονοώντας την πλήρη απελευθέρωση των αδειών ταξί.

Από την πλευρά του ο υπουργός Εργασίας, Γ. Κουτρουμάνης δήλωσε τεχνηέντως πως «οι πολίτες θα κρίνουν αυστηρά όσους από εμάς κρατήσουν αποστάσεις από όσα πρέπει να γίνουν μέσα από μια προοπτική προσωπικού ή μικροκομματικού οφέλους».
briefingnews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!