tromaktiko: Η ΕΡΤ συνεχίζει δια χειρός Ταγματάρχη να ρίχνει 'αλάτι' στις πληγές μας

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Η ΕΡΤ συνεχίζει δια χειρός Ταγματάρχη να ρίχνει 'αλάτι' στις πληγές μας



517.000 ευρώ για εκπομπή εξωτερικής παραγωγής 16 επεισοδίων με δημοτικά τραγούδια, με τίτλο ‘το αλάτι της γής’, ενέκρινε ο...
σπουδαιοφανής Πρόεδρος της ΕΡΤ Λάμπης Ταγματάρχης, αφού πρώτα φρόντισε να κόψει την ιστορική εκπομπή ‘Μουσική Παράδοση’, με τον Παναγιώτη Μυλωνά, τον θεσμό της Παράδοσης στην ΕΡΤ και σε ολόκληρο τον Ελληνισμό. Την ώρα μάλιστα που η εκπομπή του κόστιζε 0 ευρώ και ήταν προσφορά εδώ και σαράντα χρόνια στον Ελληνικό λαό. ! Απίστευτο και όμως αληθινό, την στιγμή που ο λαός στενάζει και βρίσκεται στα όρια της εξαθλίωσης και της φτώχειας, το φαγοπότι στην ΕΡΤ συνεχίζεται….Μετά λοιπόν το ‘στην υγειά μας’ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο των 70.000 ευρώ το επεισόδιο, σειρά έχει το ‘αλάτι της γής’ με κάποιον Λάμπρο Λιάβα, (αλήθεια πότε έμαθε από δημοτικά τραγούδια ο κύριος), εκπομπή ανάλατη σε όλο της το μεγαλείο, γιατί απλά κάποιοι πρέπει να ρίξουν ‘αλάτι’ στις πληγές μας και να φάνε τα δικά μας χρήματα. Κύριε Ταγματάρχη(α) ποιος είστε αλήθεια και ποια είναι η θητεία σας στον χώρο;;;; Ως κακό παιδί ;! ;;; Αλήθεια είχατε ποτέ παρακολουθήσει ΕΡΤ στο παρελθόν;;;; Θα ήθελα να σας δώ μετά τις γιορτές, που ετοιμάζεται όπως μαθαίνω απόβαση στην ΕΡΤ, με πούλμαν από χορευτικούς συλλόγους και χορευτικά συγκροτήματα απ’ όλη την Ελλάδα που τους στερήσατε το τηλεοπτικό τους βήμα, κόβοντας τον κορυφαίο Έλληνα λαογράφο Παναγιώτη Μυλωνά. Αν και η πληροφορία μας λυπεί. Γιατί σας δίνει πολύ μεγάλη αξία.
Εκεί δυστυχώς φτάσατε τους φορείς της παράδοσης….. Θα’ ρθουν να σας πουν τα Κάλαντα….σε όλες τις μουσικές παραλλαγές από όλη την Ελλάδα, με χαρτί εισαγγελέα και καλαμάρι. Μήπως θα’ ταν ωραίο, να τους παρουσιάσετε και αυτούς, όπως συνηθίζεται να κάνετε συχνά πυκνά τελευταία, αφού δεν έχετε αφήσει εκπομπή για εκπομπή της ΕΡΤ που να μην έχετε λάβει μέρος μετατρέποντας την σε τσιφλίκι σας;;;;; Και για την Ιστορία, σας άκουσα κύριε Ταγματάρχη(α) τις προάλλες μιλώντας για την ΕΡΤ να λέτε ζωντανά αυτο-καλεσμένος σε εκπομπή της , την φράση ‘άς μην επαινούμε τα γένια μας’!!!! Και για να σας θαυμάσει και ο Έλληνας φορολογούμενος που σας πληρώνει, να σας γνωρίσουμε ότι, τα ‘γένια δεν επαινούνται’ αλλά ‘ευλογούνται’, αντιθέτως ‘επαινούμε το σπίτι μας’ λέμε, το οποίο να’ στε σίγουρος ότι θα πέσει και θα σας πλακώσει οσονούπω. Ψιλά γράμματα θα μου πείτε. Εξάλλου είστε ήδη με το ένα πόδι μέσα και με το άλλο έξω!

Αναγνώστης

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!