tromaktiko: Εδώ το κάστρο σου, εδώ η δύναμή σου!

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Εδώ το κάστρο σου, εδώ η δύναμή σου!



Ώρα πρόκρισης! Ο Θρύλος υποδέχεται απόψε (21:45, MEGA) την Άρσεναλ για την τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και με τη συμπαράσταση του κόσμου του καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο των Άγγλων για να βρεθεί στους «16»!Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για τον Ολυμπιακό στο αποψινό παιχνίδι με την Άρσεναλ, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι ερυθρόλευκοι θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους όποιες πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση τους αναλογούν. Για να συνεχιστεί το φετινό ευρωπαϊκό όνειρο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ο Ολυμπιακός χρειάζεται νίκη επί των Άγγλων και ταυτόχρονα να μην πάρει το «τρίποντο» η Μαρσέιγ στη Γερμανία κόντρα στη Ντόρτμουντ. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Θρύλος με μια ισοπαλία απόψε εξασφαλίζει όπως και να 'χει την παρουσία του στη συνέχεια του Europa League, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση του 6ου ομίλου.



Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να είναι αναγκασμένοι αναγκαστούν να αγωνιστούν με αρκετές απουσίες, όμως τώρα καλούνται να δείξουν πως διαθέτουν τα απαραίτητα ψυχικά και σωματικά αποθέματα για να γράψουν Ιστορία φτάνοντας φέτος στην τρίτη διαδοχική τους πρόκριση από τη φάση των ομίλων και τέταρτη συνολικά συνυπολογίζοντας εκείνη της σεζόν 1998-99.



Όσον αφορά στα αγωνιστικά πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, δεν αναμένονται εκπλήξεις. Ο «Τσινγκούρι» θα παρατάξει εκτός απροόπτου τους Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια, Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μαρκάνο στην άμυνα, Μανιάτη, Ορμπάιθ και Μοντέστο στη μεσαία γραμμή, με τον Φουστέρ πάντως να διακδικεί τη μια εκ των τριών θέσεων από τους Μανιάτη και Μοντέστο (σ.σ. σίγουρος ο Ορμπάιθ), Χολέμπας και Μιραλάς θα είναι αριστερά και δεξιά στην επίθεση, με τον Τζιμπούρ κλασικό προωθημένο.



Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Κοστάνσο, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Αμπντούν, Φετφατζίδης και Πάντελιτς. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Γέστε, Φέισα, Μακούν και Ιμπαγάσα.



Τα σχέδια του Βενγκέρ

Με σύστημα 4-3-3 αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Αρσέν Βενγκέρ στο Καραϊσκάκη. Ο Αλσατός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει σίγουρα αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει η απαραίτητη εμπειρία στην 11άδα των «κανονιέρηδων»..



Συγκεκριμένα, ο 62χρονος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Φαμπιάνσκι και στην άμυνα τους Γιέναρις, Τζουρού, Σκιλασί και Μικέλ. Φρίμπονγκ, Κοκελίν και Μπεναγιούν θα είναι η τριάδα του άξονα, δεξιά στην επίθεση ο Τσάμπερλεϊν, αριστερά ο Αρσάβιν και στην κορυφή της επίθεσης ο Σαμάκ.



Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Ίστμοντ, Μανόν, Οζιακούπ, Παρκ, Ροσίτσκι, Σάντος και Βερμάελεν. Στην Αγγλία έμειναν οι Φαν Πέρσι, Βόιτσιεχ Σέζνι, Ζερβίνιο και Γουόλκοτ.
www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!