tromaktiko: "Θρύλε προχώρα και πάτωσε στη χώρα!"

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

"Θρύλε προχώρα και πάτωσε στη χώρα!"



Οι φίλοι του Ολυμπιακού ζουν και αναπνέουν για την πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά μήπως απόψε βρίσκονται στο πλευρό τους ακόμη και οπαδοί του Παναθηναίκού και της ΑΕΚ;


Ας μην κρυβόμαστε. Η δεδομένη έχθρα μεταξύ των οπαδών δεν τους επιτρέπει να στηρίζουν τις προσπάθειες των μεγάλων αντιπάλων τους στα κύπελλα Ευρώπης.

Οι Πειραιώτες έχουν απόψε ραντεβού με την ιστορία, όμως συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις τα ...ελληνικά χρώματα πάνε περίπατο. Πόσοι Παναθηναϊκοί θέλουν να βλέπουν τον Ολυμπιακό να προχωράει στην Ευρώπη; Και το αντίστροφο φυσικά.

Σε απόδοση 2.05 βρίσκουμε στην vistabet.com την πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πόσοι φίλοι του Άρη χάρηκαν με τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ; Μάλλον ελάχιστοι. Έτσι πάνε αυτά και το φαινόμενο δεν είναι μόνο ελληνικό. Παντού στην Ευρώπη βλέπουμε ανάλογες συμπεριφορές.

Οι "ερυθρόλευκοι" υποδέχονται την Άρσεναλ και ένα θετικό αποτέλεσμα θα δώσει συνέχεια στην ευρωπαϊκή τους πορεία. Μήπως, όμως, στην προκειμένη περίπτωση το ίδιο επιθυμούν εκτός από τους φίλους τους και εκείνη του Παναθηναϊκού και της ΆΕΚ; Διότι μπαίνει μπροστά το ...έννομο συμφέρον.

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι δυσκολεύεται να κρατήσει τα δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη κάτι που έχουν εκμεταλλευτεί τόσο οι πράσινοι όσο και οι κίτρινοι στη φετινή κούρσα.

Αν η ομάδα του Βαλβέρδε αποκλειστεί, τότε θα στρέψει το μυαλό της αποκλειστικά στους εγχώριους τίτλους, κάτι που προφανώς δεν συμφέρει τους άλλους δυο διεκδικητές του πρωταθλήματος. Ενώ στην αντίθετη περίπτωση είναι πιθανό οι "ερυθρόλευκοι" να έχουν κι άλλες απώλειες αλά ...ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης.


www.sportdog.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!