tromaktiko: Προς Υπουργό κυβέρνησης σωτηρίας κ. Ρέππα: Τώρα δεν έχεις πολιτικό κόστος, καθάρισε το δημόσιο!

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Προς Υπουργό κυβέρνησης σωτηρίας κ. Ρέππα: Τώρα δεν έχεις πολιτικό κόστος, καθάρισε το δημόσιο!



Είπες ότι με κριτήρια και αξιολόγηση δέχεσαι απολύσεις στο δημόσιο, αφού όλοι είδαμε το φιάσκο επί υπουργίας σου στο τομέα της εφεδρείας.

Τότε ήσουν υπουργός της αποτυχημένης κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και του ΓΑΠ.Τώρα είσαι μέλος μιας κυβέρνησης σωτηρίας και καλά. Έχεις και άλλους συμμετέχοντες από τα άλλα κόμματα. Ιδού η ευκαιρία να κάνεις κάτι χρήσιμο για τη χώρα σου.
Εφόσον μιλάς για αξιολόγηση και κριτήρια για απολύσεις, να κρίνεις όλους όσους όλα τα χρόνια βάλατε τα δύο μεγάλα κόμματα στο δημόσιο και να διώξεις όλους αυτούς που δεν πληρούν τα κριτήρια. Μην τολμήσετε να αγγίξετε ούτε κλητήρα που μπήκε με ΑΣΕΠ.Διώξτε όσους βάλατε απο την πίσω πόρτα( κομματόσκυλα, αφισοκολλητές,ερωμένες, κόρες,γιους, συζύγους,ανηψιές, ανηψιούς,ρουσφέτια).
Όλοι μαζί κάντε κάτι χρήσιμο και βγάλτε τα καρκινώματα που εσείς οι ίδιοι βάλατε στη δημόσια διοίκηση τόσα χρόνια. Επαναλαμβάνω. Ούτε κλητήρας δεν θα φύγει που μπήκε και αξιολογήθηκε από το ΑΣΕΠ. Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό Ρέππα. Καθάρισε το δημόσιο και διεκδίκησε την πολιτική εξιλέωσή σου.

Αναγνώστης

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!