tromaktiko: Τρακάρισαν και «καρφώθηκαν»... σε φορτηγό!

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Τρακάρισαν και «καρφώθηκαν»... σε φορτηγό!



Ήταν περίπου στις 9 το πρωί, όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο κινούταν στην οδό Κουρογιαννοπούλου με κατεύθυνση την πλατεία Ανεμομύλου.
Εκείνη την ώρα όμως, ένα δεύτερο Ι.Χ. αυτοκίνητο προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο, στο ύψος του 4ου Δημοτικού Σχολείου. Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα τα δύο αυτοκίνητα να καταλήξουν στο πίσω μέρος ενός παρκαρισμένου φορτηγού στην απέναντι γωνία, όπου λειτουργεί μεταφορική εταιρεία.

Το ευτύχημα ήταν ότι το φόρτωμα ? ξεφόρτωμα του φορτηγού είχε ολοκληρωθεί μερικά μόλις λεπτά πριν την σύγκρουση των δύο οχημάτων, με αποτέλεσμα εκείνη την ώρα να μην βρίσκεται κανένας υπάλληλος της εταιρείας πίσω από αυτό. Ωστόσο, από την σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου που προσπάθησε να διασχίσει κάθετα την οδό Κουρογιαννοπούλου και λίγα μόλις λεπτά μετά, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Δεκάδες κάτοικοι της συγκεκριμένης γειτονιάς «πετάχτηκαν» από τα σπίτια τους όταν άκουσαν τον ήχο της σύγκρουσης των οχημάτων, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στους δύο οδηγούς.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!