tromaktiko: Τέσσερα ονόματα στη λίστα

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Τέσσερα ονόματα στη λίστα



Τέσσερις ακόμη περιπτώσεις έχουν ξεχωρίσει στον Ολυμπιακό όσον αφορά στις επικείμενες μεταγραφικές κινήσεις. Τρεις νέους και ταλαντούχους για τις θέσεις τις επίθεσης και έναν έμπειρο γκολκίπερ εξετάζουν στο Λιμάνι.
Ο Ολυμπιακός «ψάχνεται» ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και οι άνθρωποί του ξεχωρίζουν συνεχώς περιπτώσεις παικτών που ταιριάζουν στα κριτήρια που θέλει ο Ερνέστο Βαλβέρδε να έχουν οι παίκτες του. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, οι ερυθρόλευκοι έχουν... ξεσκαρτάρει τέσσερις περιπτώσεις που θα μπορούσαν να απασχολήσουν τον σύλλογο.

Πρώτη περίπτωση που είναι και νέα... καταχώρηση στη λίστα, είναι αυτή του Παραγουανού Ερνάν Πέρες. Ο 23χρονος δεξιός εξτρέμ ανήκει στη Βιγιαρεάλ και ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον γνωρίζει καλά από τη θητεία του στο «κίτρινο υποβρύχιο». Φέτος, ο Πέρες έχει παίξει σε 13 ματς και έχει πετύχει ένα γκολ. Πρόκειται για παίκτη γρήγορο, με καλή τεχνική και ο οποίος πιέζει πολύ την αντίπαλη άμυνα, στοιχεία που αρέσουν φυσικά στον «Τσινγκούρι».

Μια δεύτερη περίπτωση, νέου και ταλαντούχου που εξετάζεται, είναι αυτή του Σουηδού με τουρκικές ρίζες, Μερβάν Τσελίκ. Ο 21χρονος εξτρέμ (σ.σ. αγωνίζεται και στις δύο πτέρυγες) της GAIS μένει ελεύθερος σε ένα χρόνο και το τμήμα σκάουτινγκ του Θρύλου τον έχει «τσεκάρει».

Από εκεί και πέρα, υπάρχει πάντα η «γνωστή» περίπτωση του Νικολάς Λοδέιρο του Άγιαξ. Ο 22χρονος Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός παραχωρείται από τον «Αίαντα» και παρότι δεν είναι φτηνός, πρόκειται για έναν άκρως ποιοτικό ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά και που φυσικά έχει και αξία μεταπώλησης. Ο Λοδέιρο θεωρείται ικανός να αποτελέσει τον αντι-Ιμπαγάσα που ψάχνουν στο Λιμάνι.

Τέλος, όσον αφορά στη θέση του τερματοφύλακα, εξαιρετικές εντυπώσεις έχει αφήσει στο τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου, ο Αντρέας Ίζακσον. Ο 30χρονος Σουηδός γκολκίπερ της Αϊντχόφεν θεωρείται μια αξιόπιστη λύση με σχετικά χαμηλό κόστος και ελάχιστο ρίσκο.

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!