tromaktiko: Ακόμη θυμούνται στον «Φέτφα»!

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ακόμη θυμούνται στον «Φέτφα»!



Αποθεωτικά σχόλια για τον διεθνή μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού Γιάννη Φετφατζίδη αφιερώνει ο γαλλικός Τύπος, με αφορμή το υπέροχο γκολ, που πέτυχε στο προ δύο εβδομάδων θρίαμβο του Θρύλου στο «Βελοντρόμ».

Μπορεί η Μαρσέιγ να παρουσιάζει σημάδια αγωνιστικής ανάκαμψης μετά τις δύο τελευταίες της νίκες και ιδιαίτερα το ευρύ 3-0 επί της Παρί Σεν Ζερμέν στο ντέρμπι του ...μίσους, ωστόσο, οι Μασσαλοί ακόμη δεν έχουν ξεχάσει το γκολ, που πέτυχε ο Γιάννης Φετφατζίδης στο προ δύο εβδομάδων νικηφόρο πέρασμα του Θρύλου από το «Βελοντρόμ» στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς λιγκ.

Όπως επίσης και την ...ζημιά που προκάλεσε στην ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν, όσον αφορά τη προσπάθειά της για πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ιστοσελίδα «supersport.com», στην οποία δόθηκε το καλό κλίμα από τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα της ομάδας του Ντιντιέ Ντεσάν. Αναφέρθηκε στο εντυπωσιακό γκολ του 20χρονου διεθνούς μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού.

«Η Μαρσέιγ είχε και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League δική της μέχρι 8 λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό», σημειώνεται από το ξένο σάιτ και αναφέρεται στον «Φέτφα»: «Ωστόσο, της έκοψε τη φόρα με το γκολ του ο Φετφατζίδης. Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 1-0 και όλα είναι ανοικτά στην τελευταία αγωνιστική του Champions League».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!