tromaktiko: Να γιατί προτιμώ τον χειμώνα και σιχαίνομαι το καλοκαίρι...

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Να γιατί προτιμώ τον χειμώνα και σιχαίνομαι το καλοκαίρι...



Κάθε φορά που έρχεται το καλοκαίρι, τα νεύρα μου τσιτώνουν, μου φταίνε τα πάντα όλα φαίνονται ανάποδα.
Είναι η κατεξοχήν σεξιστική εποχή του χρόνου.
Ξέρεις τι είναι να μην μπορείς να πας για μπάνιο στην θάλασσα επειδή κατέβηκε ο κόκκινος στρατός;
Μαρτύριο!!!!!

Κάθε φόρα που πάω διακοπές τις πρώτες μέρες δεν μπορώ να κάνω μπάνιο, είναι η κατάρα μου και φαντάζομαι και πολλών άλλων γυναικών. Με καταδιώκει πάντα εκεί που δεν πρέπει, στην 3ημερη, στην 5ημερη, στις πανελλήνιες ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!Φυσικά αυτό έχει ως συνέπεια να μου φταίνε και οι γλάστρες απ' τα νεύρα μου...


Είναι και αυτή η ζέστη το καλοκαίρι που ορισμένοι άνθρωποι υιοθετούν ως τρόπο ζωής τη συμπεριφορά ζώων καθώς ξεχνάνε να πλυθούν (εννοείται ότι σε αυτή τη σύγκριση αυτοί που αδικούνται είναι τα ζώα) όταν είναι να μπω σε λεωφορείο το σκέφτομαι και προετοιμάζομαι ψυχολογικά για αυτό που θα τραβήξω, και αν είσαι μικροβιοφοβική όπως εγώ...ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ
Η μασχαλίλα δε πάει σύννεφο κυριολεκτικά, σαν νέφος εξαπλώνεται.Βλέπεις καλοντυμένες κυρίες και κύριους και ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!! ΜΑ ΤΟΣΟΟΟΟ! Αδικαιολόγητοι και σαν να μην φτάνει αυτό θέλουν να κάτσουν και στα λεωφορεία, και πάντα έρχονται δίπλα μου, πίσω μου μπροστά μου σαν να το κάνουν επίτηδες.

Το πιο αστεία και τραγικά τα βλέπεις στην παραλία εκεί είναι το μέρος που δεν μπορείς να κρυφτείς με τίποτα...
Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω;
Από τις ανορεξικές που πουλάνε μούρη, που φοράνε γυαλιά μεγαλύτερα από το φάρδος των κώλ@ν τους , αν φυσικά μπορείς να το χαρακτηρίσεις κώλ@...
Αυτές όταν μπαίνουν στην θάλασσα θα πρέπει να βάζουν και σημαδούρες σε περιπτωση που χαθούν από προσώπου γης όσες βέβαια δεν διαθέτουν από φύσιν ή από πλαστικές, σημαδούρες!


Εδώ αφανίζονται οι γύρω... ΧΑ! γίνεται το ακριβώς αντίθετο δηλαδή...
Το άκρων άωτο της ανορεξικιάς- βουλιμικιάς ψωνάρας είναι η χοντρή που έρχεται στην παραλία (ναι ακόμη και εκεί) με όλη την κουζίνα της, τυροπιτάκια, ντολμαδάκια, ντοματούλες μέχρι και ρόλο στο φούρνο με πατάτες. Μην γελάτε το χει κάνει μια θεία μου ακόμα θυμάμαι πως είχα παπαριάσει στην θάλασσα για να μην κάτσω δίπλα της...ρεζίλιιιι.. Το αξιοθαύμαστο είναι πως όλα αυτά τα σκατολοϊδια εξαφανίζονται στο αχανές στόμα τους μέσα σε λίγα λεπτά. Το τελευταίο το κάνουν και οι πρώτες ψωνάρες (ανορεξικές) για να δείξουν και καλά πως οτι και να φάνε έχουν τόσο καλό μεταβολισμό που δεν παχαίνουν . (!)

Στις παραλίες βλέπεις κάτι κοιλάρες ....

και φροντίζουν οι ιδιοκτήτες όλης αυτής της ακίνητης περιουσίας να την τονίζουν φορώντας σλιπάκια μαγιό...Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε θα έπρεπε να την κρύβεις και όχι να την υπερτονίζεις ειδικά αν δεν της έχεις κάνει και Ε9!
Βγαίνει και ο κάθε μ@λ@κ@ς καγκουρας με τέρμα την μουσική στο ενοχλητικό μπουρδ@λ@κι του να σφυράει και από πάνω...Υπομονή στα νεύρα μας!

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!