tromaktiko: Νέα έργα για την Ελλάδα αρχίζουν!

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Νέα έργα για την Ελλάδα αρχίζουν!



Ξεκίνησαν τα εργα στον παλιο ιππόδρομο για την κατασκευη λυρικης σκηνης και ψηφιακης βιβλιοθηκης της Ελλάδος!

Άντε να δούμε τι θα γίνει και με την τελευταία μας ευκαιρία για νέα έργα, να μας δει ολάκερος ο κόσμος και να αλλάξει γνώμη για εμάς και να καταλάβουν ότι...
για όλα τα δεινά φταίνε πάντα τα ιδια λαμόγια στην Ελλάδα, και όχι ο απλός λαός που θέλει το καλό και το προοδευτικό χωρίς να πληρώσει 8 φορές από την τσέπη του, να γίνουν έργα παγκόσμιας εμβέλειας στον παλιό ιππόδρομο, με προβολή της χώρας μας, που θα μείνουν στην ιστορία της νέας Ελλάδας για την νέα γενια των Ελλήνων που έρχεται. Πέντε χρόνια αφότου το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» ανακοίνωσε την πρόθεσή του να χρηματοδοτήσει την ανάπτυξη του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και δύο χρόνια μετά την κύρωση της σύμβασης με νόμο από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, το έργο αρχίζει να υλοποιείται, με βάση τα αρχικά χρονοδιαγράμματα.
Εργασίες εκσκαφής πρόκειται να ξεκινήσουν αυτή την εβδομάδα, προκειμένου να προετοιμαστεί ο χώρος για την κατασκευή, η οποία προγραμματίζεται για την Άνοιξη του 2012.Η αρχική αυτή φάση της κατασκευής συμπίπτει με μία πολύ κρίσιμη περίοδο της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας και γεννά μία αίσθηση αισιοδοξίας και ελπίδας, καθώς επίσης επιφέρει μία σειρά από σημαντικά οικονομικά οφέλη για τη χώρα. Η αρχική δέσμευση για την κατασκευή του ΚΠΙΣΝ θα αποφέρει €1 δις οικονομικής δραστηριότητας, ενώ 1.500 με 2.400 άτομα θα απασχολούνται ετησίως για την υποστήριξη της κατασκευής του ΚΠΙΣΝ και όλων των σχετικών οικονομικών τομέων.
Το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» έχει αναλάβει να καλύψει το συνολικό κόστος της κατασκευής και του εξοπλισμού του ΚΠΙΣΝ, το οποίο υπολογίζεται στα €566 εκατομμύρια. Με την ολοκλήρωσή του, στα τέλη του 2015, το ΚΠΙΣΝ θα παραδοθεί στο Ελληνικό Δημόσιο για δημόσια χρήση και αυτά θα γίνουν μέσα σε μια περίοδο που όλα είναι μαύρα και αράχνη και πρέπει να ελπίζουμε για την καλύτερη προβολή της πατρίδας μας για κάτι καλό και διαρκές που θα δώσει μεγάλη ώθηση στην νέα γενιά Ελλήνων.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!