tromaktiko: Είναι μεγάλο το μίσος του λαού για τα πολιτικά αποβράσματα

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Είναι μεγάλο το μίσος του λαού για τα πολιτικά αποβράσματα



Είμαι συνταξιούχος Δημοσίου και σήμερα πήγα στην Τράπεζα και εισέπραξα το Δώρο Χριστουγέννων. Πήρα λοιπόν 378,93 ευρώ για να κάνω Χριστούγεννα με το ποσό αυτό, μαζί με την οικογένειά μου.
Ρωτάω λοιπόν κάθε αρμόδιο πολιτικό κτήνος, τι θα πρωτοπληρώσω βρε καραγκιόζηδες, βρε λαμόγια, βρε κλέφτες ; Θα πληρώσω το ρεύμα , το χαράτσι για το σπίτι μου, μέσω της ΔΕΗ, το λογαριασμό ΟΤΕ, το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ, ένα δώρο για το εγγόνι μου, να αγοράσω ένα ζευγάρι παπούτσια της γυναίκας μου ή να αγοράσω τα απαραίτητα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι ; Ντροπή σας πολιτικά γουρούνια, πολιτικά γαϊδούρια που αν είχατε φιλότιμο όλοι εσείς που κυβερνάτε τον τόπο θα είχατε παραιτηθεί του υπουργικού και βουλευτικού αξιώματος. Και προπαντός απευθύνομαι στο πιο βρώμικο κόμμα, στο ποιο ελεεινό και τρισάθλιο, στο ΠΑΣΟΚ, που μας κυβερνάει δύο χρόνια τώρα και μας ρουφάει το αίμα καθημερινά. Σκέφτομαι ότι όλοι αυτοί οι κύριοι έγιναν βαθύπλουτοι στη πολιτική με τη ψήφο του λαού. Βίλες, διαμερίσματα, καταθέσεις τεραστίων ποσών εντός και εκτός Ελλάδος και πανάκριβα αυτοκίνητα δικά τους, των συζύγων τους και των παιδιών τους. Και από πάνω έχουμε και τα άλλα πρώην πολιτικά κτήνη , τους συνταξιούχους πολιτικούς που ζητάνε με αγωγές, μέσα στην οικονομική κρίση, τεράστια χρηματικά ποσά ως αναδρομικά. Βρε αρχιψεύτη Γιώργιο Παπανδρέου που έταξες λαγούς με πετραχίλια στους ΄Ελληνες, προκειμένου να γίνεις πρωθυπουργός, σε ρωτάω τα ελλείματα του δημοσίου εμείς οι απλοί πολίτες τα δημιουργήσαμε ; Γιατί να τα πληρώσει ο λαός και όχι όλοι εσείς οι πολιτικοί που αποδειχθήκατε ανάξιοι να κυβερνάτε τον τόπο ; Σήμερα που πήρα το δώρο χριστουγέννων, δεν έκλαψαν τα μάτια μου, έκλαψε η καρδιά μου και οργίσθηκα πάρα πολύ με τον μεγάλο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ, και συνεχιστή του πατέρα του στην καταστροφή της Ελλάδας, τον Γιώργο Παπανδρέου, οργίσθηκα με το Γιώργο Παπακωνσταντίνου (ως πρώην υπουργό Οικονομικών), οργίσθηκα με τον Βαγγέλη Βενιζέλο (νυν υπουργό Οικονομικών), αλλά και με όλους τους υπουργούς και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που κάθε τόσο ψήφιζαν νόμους στη βουλή για να σκοτώνουν λίγο- λίγο το λαό. Η μεγάλη μου αυτή οργή με ανάγκασε σήμερα να κάνω μια κακή ευχή για όλους αυτούς τους άθλιους και να πω, να είναι μόνο 378 οι υπόλοιπες ώρες της ζωής τους και οι σύζυγοί τους να ξεμείνουν στα 378 ευρώ να τελέσουν τις κηδείες τους. Αυτή θα είναι η δικαιοσύνη για τον Ελληνικό λαό.

Τέλος εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά σε όλο τον ταλαιπωρημένο και αδικημένο Ελληνικό λαό και όσον αφορά αυτά τα πολιτικά κτήνη είναι σίγουρο ότι ο λαός θα τους στείλει γρήγορα στο διάολο για πάντα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!