tromaktiko: Καινούργιες υποθέσεις παιδεραστίας στο φως μετά τη σύλληψη του Σειραγάκη

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Καινούργιες υποθέσεις παιδεραστίας στο φως μετά τη σύλληψη του Σειραγάκη



Τον 47χρονο προπονητή "κάρφωσαν" τα παιδιά οικονομικών μεταναστών που τρομοκρατήθηκαν από την αρρωστημένη "φιλοσοφία' του. Όπως αναγράφεται, τα δύο παιδιά ήταν εκείνα που άνοιξαν τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Ρεθύμνου... για την σύλληψη του παιδεραστή Νίκου Σειραγάκη.
Παρά το γεγονός ότι οι ανήλικοι δεν ήταν ντόπιοι, είχαν το θάρρος - με τη βοήθεια των οικογενειών τους- πριν από περίπου ένα χρόνο και πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν τον προπονητή τους, αναφέροντας ότι είχε επιδείξει περίεργη συμπεριφορά απέναντι τους.
Οι καταθέσεις των δύο παιδιών αντιμετωπίστηκαν εξ αρχής με μεγάλη σοβαρότητα από την Αστυνομία, που προσπάθησε να τις κρατήσει απόρρητες ώστε να ξεκινήσουν οι έρευνες. Με βάση τις επίμαχες καταθέσεις άλλωστε σχηματίστηκε η αρχική δικογραφία και ενημερώθηκε η Εισαγγελία Ρεθύμνου.
Η δικογραφία που διαβιβάστηκε στην Δικαιοσύνη περιλαμβάνει λίστα με 39 ονόματα ανηλίκων.Ωστόσο τώρα οι αστυνομικοί ψάχνουν και για άλλες υποθέσεις παιδεραστίας. Μετά την αποκάλυψη της συγκλονιστικής αυτής υπόθεσης έχουν περιέλθει στην Αστυνομία συγκεκριμένες πληροφορίες και για άλλες υποθέσεις παιδεραστίας προβληματίζει τους αστυνομικούς της ΕΛΑΣ για το εύρος της διαστροφής των κυκλωμάτων αυτών.
Η Αστυνομία εκτιμά ότι αν οι υποθέσεις που έχουν καταγγελθεί μετά την αποκάλυψη του Σειραγάκη συνδέονται μεταξύ τους, τότε η δράση του προπονητή του μπάσκετ θα πρέπει να έχει διάρκεια χρόνων.



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!