tromaktiko: Ειδικές τιμές για ανέργους από τον Κωτσόβολο

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Ειδικές τιμές για ανέργους από τον Κωτσόβολο



Σας παραθέτω την επιστολή που έστειλα στον Κωτσόβολο καθώς υποτίθεται ότι έχει ειδικές τιμές για ανέργους όμως... είναι σε χρονικά διαστήματα που καθορίζει η επιχείρηση όταν θέλει. Η τελευταία φορά που το έκαναν ήταν τον Σεπτέμβριο όπως μου είπε η υπάλληλος στην εξυπηρέτηση πελατών.

Στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Ε.Δ. πληροφορήθηκα ότι έχετε ειδικές τιμές για ανέργους. Στις 9/12/2011 και περίπου στις 14:15 επικοινώνησα τηλεφωνικά με την εξυπηρέτηση πελατών σας για να ενημερωθώ σε τι προϊόντα και αν ισχύουν οι ειδικές τιμές για ανέργους. Η υπάλληλός σας με πληροφόρησε ότι η τελευταία φορά που υπήρχαν ειδικές τιμές για ανέργους ήταν τον Σεπτέμβριο. Έχουν περάσει δηλαδή τρεις μήνες. Έχετε πάψει να συνεργάζεστε με τον Ο.Α.Ε.Δ; Αν ναι τότε γιατί το σήμα σας εξακολουθεί να υπάρχει στο banner των συμβαλλόμενων επιχειρήσεων; Μήπως λόγω του ότι το βλέπετε σαν μια δωρεάν διαφήμιση του ονόματος σας; Αν δεν έχετε τώρα που είναι εορταστική περίοδος ειδικές τιμές για τους ανέργους πότε θα έχετε; Η αγοραστική δύναμη του κοινού είναι πλέον μειωμένη, δεν σας ενδιαφέρει σαν εταιρεία να αυξήσετε τις πωλήσεις σας;

Εν τέλει εάν δεν θέλετε να συμμετέχετε στο πρόγραμμα αυτό, που είναι δικαίωμά σας, καλό θα ήταν να ενημερώσετε τον Ο.Α.Ε.Δ. για να σας αφαιρέσει από τη λίστα και να ενημερώσετε τους υπαλλήλους σας στην εξυπηρέτηση πελατών ότι έχετε διακόψει τη συνεργασία ώστε να το λένε απευθείας σε όσους επιθυμούν να ξοδέψουν τα χρήματά τους στο κατάστημά σας.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!