tromaktiko: Ήλιος με δόντια και σήμερα

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ήλιος με δόντια και σήμερα



Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας σήμερα. Τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 6 Μποφόρ. Παγετός θα σημειωθεί... τη νύχτα και το πρωί στα βόρεια.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα ανατολικά και βόρεια τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά μέχρι 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από –3 έως 9 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις και πιθανότητα θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στη βόρεια Κρήτη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου.


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!