tromaktiko: Διαφωνεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με τον μηχανισμό που επέλεξε η κυβέρνηση να εισπράξει το χαράτσι των ακινήτων

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Διαφωνεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με τον μηχανισμό που επέλεξε η κυβέρνηση να εισπράξει το χαράτσι των ακινήτων



Τη διαφωνία του σχετικά με την είσπραξη του τέλους των ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, εξέφρασε ο Θ. Πάγκαλος, λέγοντας ότι έχει "ενδοιασμούς αν έπρεπε να γίνει η είσπραξη μέσω των λογαριασμών"... Υπογράμμισε ότι πλήρωσε το χαράτσι, όμως συνεχίζει να ψάχνει αγοραστή για να πουλήσει ένα ακίνητο.
Την ίδια ώρα συνεχίζεται η κόντρα του Θ. Πάγκαλου, με τον Χρ. Παπουτσή, που προέκυψε τις τελευταίες μέρες, μετά την συνέντευξη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ο οποίος είπε ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έχει ευθύνη για την εικόνα του κέντρο.
Ο κ. Παπουτσής απάντησε θέτοντας ηλικιακό θέμα και σήμερα ο κ. Πάγκαλος ξεκαθάρισε ότι "δεν δέχομαι τον ηλικιακό ρατσισμό". Όπως είπε: “Δεν είμαι υπέρ του καιάδα” ενώ πρόσθεσε, αναφερόμενος στον Χρ. Παπουτσή ότι "ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι νέοι, ενώ είναι 55άρηδες".
Μιλώντας στον Σκάι υπογράμμισε ότι ετοιμάζεται το βιβλίο του με τίτλο “Μαζί τα φάγαμε”, ενώ υπογράμμισε ότι δεν είπε “μ....” τους Έλληνες, αλλά απαντώντας σε ερώτηση της γαλλικής εφημερίδας, υπογράμμισε ότι: “Οι φασίστες, οι κομμουνιστές και οι ηλίθιοι είναι αυτοί που θέλουν να ανατρέψουν το κράτος και αν φύγουμε από το ευρώ”.
Για τον Γιώργο Παπανδρέου είπε ότι δεν είναι έτοιμος να τον λιθοβολήσει και επεσήμανε πως είναι επιτυχία του η Ελλάδα να δανείζεται με 5% από το μηχανισμό, όταν οι άλλοι δανείζονται από τις αγορές με 6,5%.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!