tromaktiko: Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Διευθυντής της ορθοπεδικής του νοσοκομείου της Βέροιας,σε έγγραφο του

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Διευθυντής της ορθοπεδικής του νοσοκομείου της Βέροιας,σε έγγραφο του



Για πολλοστή φορά από ότι φαίνεται ο άνθρωπος κρούει το καμπανάκι σε κάθε υπεύθυνο για την αντιμετώπιση των εκτάκτων χειρουργικών ορθοπεδικών περιστατικών..

Στο έγγραφο που έστειλε στις 5-12-11 σε κάθε υπεύθυνο αναφέρει ότι το νοσοκομείο της Βέροιας αδυνατεί να διεκπεραιώσει περιστατικά έκτακτα.
Κατά της ώρας της εφημερίας η πλειονότητα δεν χειρουργούνται είτε γιατί προηγούνται άλλα πιο επείγοντα περιστατικά είτε γιατί η τεχνική υποδομή του χειρουργείων και η ολιγομελής ομάδα των εφημερευόντων ορθοπεδικών δεν το επιτρέπει είτε η χρήση αναλωσίμων υλικών που πρέπει να σταλούν από τις εταιρίες της Θεσσαλονίκης δεν είναι εφικτή…..
Αναφέρει ότι το νοσοκομείο δεν διαθέτει κακώς αίθουσα χειρουργείων καθ όλο το 24ώρο και ιδιαίτερα τα πρωινά…
Αναφέρει ο διευθυντής σε έγγραφο και οφείλουμε να του πούμε και ένα μπράβο, διότι δυσκολεύετε να κάνει την δουλειά του και θέλει και να την κάνει και σωστά από ότι φαίνεται , ότι οι ασθενείς δικαιολογημένα διαμαρτύρονται…
Ρωτάμε και εμείς ανοιχτά στην διοίκηση του Νοσοκομείου Βέροιας,προχθές που ήρθε ο Μπόλαρης στο νοσοκομείο του κάνατε γνωστό αυτά που αναφέρει ο συγκεκριμένος γιατρός;
Πως να κάνουν την δουλειά τους σωστά κάποιοι άνθρωποι όπως ο διευθυντής όταν οι υποδομές είναι εντελώς ανύπαρκτες..

laikoyra.gr

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!