tromaktiko: Εναλλακτική απάντηση σε άρθρο της ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Εναλλακτική απάντηση σε άρθρο της ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ



Καλοί μου συνάδελφοι βλέπω ότι τελικά αυτός ή αυτοί που σας πληροφόρησαν για τα πρωινά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στα γραφεία της ΕΤΗΠΤΑ ...
δεν σας τα είπε καλά, αλλά και εσείς δεν κάτσατε καν να τα διασταυρώσετε.
Δεν πειράζει ελπίζω ο «απεργοσπάστης» φερέφωνο που έχετε εκεί και είναι και στο συμβούλιο της ΕΤΗΠΤΑ να πάψει να κάνει κολοτούμπες συνέχεια. Αυτός ενώ στην αρχή έλεγε ότι πάντα θα έπρεπε να εξαιρούνται οι εμπορικές δουλειές στο πιεστήριο τώρα τα έχει γυρίσει και το παίζει υπέρμαχος όλων.
Δεν μας λέει όμως γιατί όταν ο κλάδος απεργούσε αυτός πήγε για δουλειά. Τότε τι συνθήκες επικρατούσαν στο μαγαζί σας? Γιατί μέλος τους δ.σ. της ΕΤΗΠΤΑ δούλεψε ενώ όλοι οι άλλοι απεργούσαν. Αυτός τι είναι? Πάνω από κριτικές και πάνω από όλους? 
Λοιπόν για να ξέρουμε τι λέμε. Κανείς από το Δ.Σ. της ΕΤΗΠΤΑ δεν θέλει να κλείσει η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. Κανείς δεν θέλει να συρρικνωθεί ο κλάδος. Αλλά μην τα ισοπεδώνετε όλα. Ολοι είναι μαζί στον αγώνα σας. Μην νομίζετε όμως ότι αυτοί που σας συμβουλεύουν (αλήθεια Φώτη έχεις πάει στο σπίτι της Μάνιας για να συζητήσετε? Και αν ναι τι δουλειά είχες να πας? Σαν μέλος του Δ.Σ. της ΕΤΗΠΤΑ νομίζω εγώ σαν ξένος ότι είναι αντιδεοντολογικό) πράττουν και τα σωστά.
Σας εύχομαι ο αγώνας σας να δικαιωθεί και να γυρίσετε πίσω στις δουλειές σας πιο δυνατοί και πιο ενωμένοι. Γιατί αυτή τη στιγμή δεν βλέπω να υπάρχει ενώτητα μεταξύ σας.
Υ.Γ. Και κάτι που παραλίγο να ξεχάσω. Στην αρχή του άρθρου σας μιλάτε για ψηφοφορία 9-2 και λέτε τα ονόματα των μειοψηφισάντων. Πρώτον ήταν 8-2 γιατί ο καλός συνάδελφος μάλλον δεν ξέρει να μετράει. Από την άλλη αν έχετε κάτι με αυτούς τους συναδέλφους γιατί δεν πάτε να τους βρείτε στα γραφεία της Ενωσής μας να τους τα πείτε. Εκτός και αν πίσω από την ανωνυμία σας γίνεστε και τσάμπα μάγκες.
Αναγνώστης


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!