tromaktiko: Γάλλοι επαγγελματίες βρίσκουν ταίρι σε πολυάσχολους εραστές

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Γάλλοι επαγγελματίες βρίσκουν ταίρι σε πολυάσχολους εραστές



Γιατί να περνάει κανείς ώρες ολόκληρες στο Διαδίκτυο αναζητώντας το ταίρι του όταν μπορεί να πληρώσει κάποιον για να ψάξει στη θέση του; Αυτός ο «κάποιος» υπάρχει και είναι μια ομάδα γάλλων επαγγελματιών του φλερτ, που αναλαμβάνουν να φλερτάρουν γυναίκες στο Ιντερνετ για λογαριασμό πολυάσχολων ανδρών που δεν έχουν χρόνο να διαθέσουν στην αναζήτηση της αδελφής ψυχής. Ενας από αυτούς τους «κάποιους» είναι ένας Γάλλος από τη Νίκαια, ο Αξελ, ο οποίος προσελήφθη πρόσφατα από μια διαδικτυακή εταιρεία ως «σύμβουλος γνωριμιών». «Είναι σαν να είσαι ο Σιρανό ντε Μπερζεράκ στην εποχή του Διαδικτύου» δηλώνει ο σύμβουλος στην εφημερίδα «Ντέιλι Τέλεγκραφ».

Ο ποιητής και λαμπρός ξιφομάχος με τη μεγάλη μύτη, μυθιστορηματικός ήρωας του Εδμόνδου Ροστάν, είχε διαθέσει το ταλέντο στην υπηρεσία του όμορφου αλλά ακαλλιέργητου και χωρίς φαντασία Κριστιάν για την κατάκτηση της Ρωξάνης. Εμπνευστής της ιδέας και ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Βινσέντ Φαμπρ. Ο 30χρονος Γάλλος με σπουδές στο Πολυτεχνείο ίδρυσε στις αρχές του χρόνου την ιστοσελίδα Net Dancing Assistant. Μέχρι στιγμής, στην εταιρεία του δουλεύουν τρεις σύμβουλοι. Αλλά οι δουλειές πάνε τόσο καλά που σκέπτεται να προσλάβει άλλους πέντε, μεταξύ των οποίων και έναν σεξολόγο. «Πολύς κόσμος θέλει να γίνει σύμβουλος γνωριμιών - είναι μια ονειρεμένη δουλειά» διαβεβαιώνει.

Οσο για τους πελάτες, αυτοί είναι «σκληρά εργαζόμενοι, καλοπληρωμένοι άνδρες που συνηθίζουν να εξουσιοδοτούν άλλους για διάφορες δουλειές». Ενας από αυτούς είναι ο 38χρονος Ζιλιέν, ο οποίος εργάζεται ως στέλεχος σε εταιρεία, δεν επιστρέφει στο σπίτι του ποτέ πριν από τις 8 το βράδυ και δεν θέλει να ξοδέψει τον λίγο ελεύθερο χρόνο που διαθέτει μπροστά στον υπολογιστή. «Προτιμώ να βγω για ένα ποτό με μερικούς φίλους ή να πάω να δω τη 10χρονη κόρη μου» λέει. «Δεν έχω πολύ χρόνο για γνωριμίες στο Διαδίκτυο αλλά μπορώ να πληρώσω κάποιον. Γιατί να μην το κάνω επομένως» προσθέτει αφοπλιστικά. Κάπου εκεί, αναλαμβάνει ο Αξελ...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!