tromaktiko: Τα πλάνα για Παναιτωλικό

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Τα πλάνα για Παναιτωλικό



Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνει το Σάββατο ο Γιάννης Ζαραδούκας κόντρα στον Παναιτωλικό. Βασικός ξανά ο Χαβίτο, δίδυμο Τζιμπούρ-Πάντελιτς στην επίθεση. Ποιες είναι οι σκέψεις του Βαλβέρδε.

Νέο ροτέισον αναμένεται να γίνει από τον Ερνέστο Βαλβέρδε στο σαββατιάτικο ματς με τον Παναιτωλικό το Καραϊσκάκη, αφού το πρόγραμμα συνεχίζει να είναι «βαρύ» και μέσα στον Δεκέμβριο, κάτι που σημαίνει πως άπαντες πρέπει σταδιακά να πάρουν τις ανάσες τους.

Θέση στο αρχικό σχήμα παίρνει όπως φαίνεται ο Γιάννης Ζαραδούκας στη θέση του Χοσέ Χολέμπας που θα ξεκουραστεί. Στην αρχική ενδεκάδα θα βρεθεί για δεύτερο συνεχές ματς και ο Φρανθίσκο Χαβίτο, όχι όμως ως μπακ αλλά στη φυσική του θέση, το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής.

Εκτός ενδεκάδας θα βρεθεί αντίστοιχα ο Κέβιν Μιραλάς, αφού αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του σε αυτό το ματς. Παράλληλα, ο «Τσινγκούρι» προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση επιθετικού διδύμου με Πάντελιτς και Τζιμπούρ, προκειμένου να καθαρίσει νωρίς το ματς και να μην ταλαιπωρηθεί η ομάδα περισσότερο ενόψει Άρσεναλ (σ.σ. Τρίτη). Αν συμβεί κάτι τέτοιο, ο Αλγερινός δεν αποκλείεται να ξεκινά τις προσπάθειές του από αριστερά. Από κει και πέρα, θέση διεκδικούν επίσης οι Φετφατζίδης και Αμπντούν με τον δεύτερο να έχει περισσότερες πιθανότητες λόγω της πολύ καλής εμφάνισής του με τη Δόξα Δράμας (σ.σ. δύο ασίστ).

Ερωτηματικά υπάρχουν πάντως αναφορικά με τον άξονα της ομάδας. Ιμπαγάσα και Μανιάτης ξεκίνησαν στο πρόσφατο 6-0, όμως η πρώτη σκέψη του Βαλβέρδε είναι σίγουρα να μην πιέσει τον «Κάνιπ» περισσότερο από ότι χρειάζεται, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ακολουθεί τόσο κρίσιμο ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στην παρούσα φάση, φαβορί για το κέντρο θεωρείται ο Φρανσουά Μοντέστο, ενώ στην άμυνα πλην των Αβραάμ και Μαρκάνο που θα είναι οι δύο στόπερ, στο δεξί άκρο της επιστρέφει κατά πάσα πιθανότητα ο αρχηγός του Θρύλου, Βασίλης Τοροσίδης. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ξανά ο Μπάλας Μέγιερι.

Η προετοιμασία του Θρύλου για το παιχνίδι αυτό ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα. Μετά την προπόνηση ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα ανακοινώσει και την αποστολή.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!