tromaktiko: «ΟΚ» ο Μέλμπεργκ, εκτός ο Φουστέρ

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

«ΟΚ» ο Μέλμπεργκ, εκτός ο Φουστέρ



Η προετοιμασία για την Άρσεναλ ξεκίνησε με την πρωινή προπόνηση της Κυριακής για τους ερυθρόλευκους. Το πρόγραμμα της ομάδας ακολούθησε κανονικά ο Μέλμεργκ, δεν προπονήθηκε ο Φουστέρ λόγω γαστρεντερίτιδας.
Στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το ματς με την Άρσεναλ την Τρίτη, τέθηκε σήμερα το πρωί ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας.

Η πρωινή κυριακάτικη προπόνηση σήμανε ουσιαστικά την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας για την κρισιμότατη αναμέτρηση που ακολουθεί για το Τσάμπιονς Λιγκ, όμως δεν έλειψε ξανά ένα απρόοπτο, που πάντως λογικά δεν είναι κάτι που εμπνέει ανησυχία για την Τρίτη.

Ο Φουστέρ παρουσίασε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και αφού εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ στο Metropolitan του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και ακολούθως παρέμεινε στο σπίτι του.

Από εκεί και πέρα, ο Ιμπαγάσα έκανε θεραπεία αφού θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 10 μέρες, ενώ Φέισα και Γέστε συνέχισαν τα προγράμματα που ακολουθούν μέχρι να επιστρέψουν στη δράση. Ατομικό για λόγους προφύλαξης κυρίως έκανε και ο Πάμπλο Ορμπάιθ.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού:

«Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τρίτης (6/12) με την Άρσεναλ.

Όσοι αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναιτωλικό ή στο μεγαλύτερο διάστημά του ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Στο πρόγραμμα της ομάδας εντάχθηκε ο Μέλμπεργκ, ενώ ο Ιμπαγάσα έκανε θεραπεία και ο Φέισα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Ο Φουστέρ, που παρουσίασε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, εξετάστηκε στο θεραπευτήριο Metropolitan από τον γιατρό, ο οποίος του χορήγησε φαρμακευτική αγωγή και του συνέστησε να παραμείνει στο σπίτι του.

Ο Ορμπάιθ ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης για λόγους προφύλαξης, ενώ ο Γέστε συνέχισε το πρόγραμμα ατομικής προπόνησης που ακολουθεί.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει αύριο στις 19:00 στο Ρέντη και θα είναι ανοικτή για διάστημα 15 λεπτών για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 17:00, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του σταδίου Καραϊσκάκη, η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε».

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!