tromaktiko: Προβληματική η φοροκάρτα;

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Προβληματική η φοροκάρτα;



Υπάρχει κανένας που να έχει πάρει την κάρτα της εφορίας και να μην έχει προβλήματα; Έχω πάρει και ενεργοποιήσει την κάρτα εδώ και πολύ καιρό... όμως μέχρι τώρα μόνο σε δύο μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη έχω δει να τη δέχονται.

Και να ήταν μόνο αυτό πάλι καλά, αλλά τις 2 φορές που τη χρησιμοποίησα βλέπω πως τελικά στο σύστημα του taxisnet δεν έχουν περαστεί. Επικοινώνησα μαζί τους και την πρώτη φορά άκουσα τόσες βλακίες που με αγανάκτησαν σε σημείο να τους κάνω καταγγελία ώστε να το φτιάξουν το σύστημά τους.

Μετά από καιρό τελικά ενημερώθηκε το σύστημα. Τη δεύτερη φορά που και πάλι είδα πως δεν έχουν περαστεί οι αποδείξεις, έστειλα κατευθείαν email στον υπεύθυνο (το είχα κρατήσει από την πρώτη μου επαφή) και όχι στο help desk.

Υποτίθεται είπε θα το διορθώσουν το θέμα. Σχεδόν 2 βδομάδες και ακόμα τίποτε. Θα φάνε και δεύτερη καταγγελία μου φαίνεται. Να ρωτήσω όμως όσοι έχετε πάρει την κάρτα έχετε κάνει έλεγχο ότι οι αποδείξεις είναι περασμένες στο σύστημα ή πιστευέτε ότι όλα είναι καλά επειδή έχετε το τυπωμένο χαρτάκι της μηχανής;

Δοκιμάστε να κάνετε έναν έλεγχο στο σύστημα του taxisnet.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!