tromaktiko: «Ανακοινώνουμε το φινάλε»

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

«Ανακοινώνουμε το φινάλε»



Την Πέμπτη θα ανακοινώσει ο Βλάσης Τσάκας το φινάλε της ιστορίας του Πρίγκιπα με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως το τέλος θα είναι θετικό.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Sentra 103.3:

«Το είχα πει πολύ νωρίς γιατί μην ξεχνάτε ότι και εμείς και η Arboris κινούμαστε στον ίδιο χώρο. Η σιγουριά αυτή προερχόταν από την Arboris. Ούτε από την πλατεία της Ομόνοιας, ούτε από την πλευρά του κ. Γεωργίου. Υπήρχε ένα σχετικό χαρτί το οποίο βρέθηκε από κάποιο Λιβανέζο που εκπροσωπεί την Arboris στον Λίβανο. Είναι θέματα τα οποία ορισμένοι προεξάρχοντος του προέδρου του Παναθηναϊκού να σαχλιάσουν το ενδιαφέρον της Arboris και του Πρίγκιπα», τόνισε ο Βλάσης Τσάκας για την πρόταση της επενδυτικής που αποσύρθηκε σύμφωνα με τον Δημήτρη Γόντικα.


Για τις δηλώσεις του Γόντικα: «Δεν ήμουν στο Δ.Σ να ξέρω τι είπε ο κ. Γόντικας. Δεν χρειάζεται αν είσαι ιδιαίτερα ευφυής για να το πεις αυτό. Δεν είναι δυνατόν τρεις εκθέσεις, μαζί με το evaluation να μεταφραστούν σε μία μέρα. Ναι πέσαμε έξω στον χρόνο. Ναι καθυστερούμε. Άλλο όμως να δημιουργείς εντυπώσεις. Αυτό το έκανε η ίδια η ΠΑΕ με την υπόθεση της Arboris. Αφού είμαστε εκπρόθεσμοι, δεν έχουμε εκπληρώσει τους όρους. Αύριο θα ξέρουμε τι θα γίνει, πως θα κλείσει θετικά το όλο θέμα. Αύριο θ' ανακοινώσουμε το φινάλε της ιστορίας το πώς κλείνει θετικά για τον Παναθηναϊκό».


Για τις δηλώσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου: «Είναι λογικό. Ο κ. Γιαννακόπουλος είπε αυτό που είπα και εγώ προχθές γιατί ο άνθρωπος δεν γνωρίζει τι ακριβώς γίνεται. Από την πλευρά του το βλέπει σωστά και καλά κάνει. Έχει δίκιο».


Για τον χαρακτηρισμό «ουρανοκατέβατος» του Σπύρου Λιβαθηνού: «Παρόλο που μου άρεσε σαν παίκτης, στην προκειμένη περίπτωση έμεινε ο ίδιος ακάλυπτος».


Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ: «Δεν είδα το παιχνίδι, γιατί ήμουν σε δουλειά. Είχα κοινωνικές υποχρεώσεις. Νίκησε μια ομάδα της Άρσεναλ με 3-1. Τα παιδάκια που ήρθαν να παίξουν έπαιξαν καλά. Τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έχασε την πρόκριση με αυτή την μεγάλη ανατροπή που έκανε η Μαρσέιγ. Χαιρόμαστε που έρχονται βαθμοί στην Ελλάδα. Τόσα τους προσφέραμε εμείς απλόχερα. Εμείς ξεκουραζόμαστε για του χρόνου».

www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!