tromaktiko: Επίθεση σε Πακιστανούς από την ΔΙΑΣ

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Επίθεση σε Πακιστανούς από την ΔΙΑΣ



Χθες το πρωί, στην Λαϊκή Αγορά του Παλαιού Ηρακλείου στην Αθήνα, επί των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Κρήτης...
τέσσερις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ επιτέθηκαν σε αλλοδαπούς μικροπωλητές  με απίστευτο μένος που προκάλεσε την οργή των περαστικών αλλά και των πολιτών που έτυχε να ψωνίζουν εκείνη τη στιγμή.
Οι τέσσερις αστυνομικοί, όχι μόνο επιτέθηκαν φραστικά στους πακιστανούς μικροπωλητές αλλά έφτασαν στο σημείο να σπάσουν με κλωτσιές και να καταστρέψουν όλο το εμπόρευμα τους (ρολόγια, πλαστικές κούκλες, ρούχα αλλά ακόμη και σκελίδες με σκόρδα!) μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κόσμου! Μάλιστα, οι τέσσερις νταήδες ήταν τόσο εκνευρισμένοι που έφτασαν στο σημείο να σύρουν πάνω στο δρόμο έναν εκ των μικροπωλητών επειδή προσπάθησε να προστατεύσει τα υπάρχοντα του ενώ απώθησαν βίαια μια ηλικιωμένη που τους ζήτησε να είναι πιο ευγενικοί!
Οι συγκεκριμένοι μικροπωλητές που δέχτηκαν την επίθεση των αστυνομικών είναι σχεδόν μόνιμοι στην Λαϊκή Αγορά του Παλαιού Ηρακλείου ενώ είναι γνωστοί και αγαπητοί σε όλους τους κατοίκους της περιοχής αφού δεν έχουν δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα! Αφού τα έσπασαν όλα, οι αστυνομικοί έγιναν καπνός ενώ στο σημείο εμφανίστηκε απορριμματοφόρο που φόρτωσε το εμπόρευμα των αλλοδαπών. Η συμπεριφορά και ο τρόπος με τον οποίο έδρασαν οι τέσσερις «νταήδες» της ομάδας ΔΙΑΣ ήταν πραγματικά απαράδεκτος και θύμισε άμυαλους χουλιγκάνους που τα σπάνε χωρίς λόγο και αιτία. Ντροπή τους!  

Αναγνώστης


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!