tromaktiko: Αρχ. Ολυμπία: Κατολίσθηση σε τούνελ

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Αρχ. Ολυμπία: Κατολίσθηση σε τούνελ



Το πρόβλημα των κατολισθήσεων στην έξοδο του τούνελ «Εκεχειρία» της Περιμετρικής οδού της Αρχαίας Ολυμπίας «ξύπνησε» με τις πρώτες βροχές. Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από την περιοχή, αφού οι λάσπες... είναι εύκολο να προκαλέσουν εκτροπή των οχημάτων από την πορεία τους.
Ένα έργο που στοίχισε εκατομμύρια ευρώ και παραδόθηκε προς χρήση στους πολίτες της Ηλείας και τους επισκέπτες ? διερχόμενος πριν 8 περίπου χρόνια, ακόμα δεν έχει παραδοθεί, τυπικά, από την κατασκευάστρια εταιρία στην ΔΕΣΕ Πατρών, με αποτέλεσμα, όχι μόνο να μην γίνονται συντηρήσεις αλλά πλέον να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα για τα οποία κανένας δεν παίρνει την ευθύνη.

Το πρόβλημα
Τα σαθρά εδάφη της περιοχής, υποχωρούν με τις πρώτες βροχές και στην έξοδο του τούνελ «Εκεχειρία», με κατεύθυνση από Κοσκινά προς Λιναριά, ένας τεράστιος όγκος λάσπης που έχει καταλήξει στον δρόμο, εγκυμονεί καθημερινά σοβαρό κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος. «Το πρόβλημα είναι γνωστό και αναμενόμενο. Εμείς έχουμε κατ? επανάληψη απευθυνθεί στην αρμόδια υπηρεσία η οποία λέει ότι δεν έχει παραλάβει το έργο με αποτέλεσμα να μη λαμβάνει καμία μέριμνα για το κατολισθητικό φαινόμενο», εξηγεί ο Αντιδήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Πέτρος Γιαννακόπουλος.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!