tromaktiko: Όλα ανοιχτά για Ίζακσον

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Όλα ανοιχτά για Ίζακσον



Ο Αντρέας Ίζακσον ενδιαφέρει τον Θρύλο, ωστόσο ο μάνατζέρ του τονίζει ότι ακόμη δεν έχει πάρει καμία απόφαση, κάτι που μάλιστα μπορεί να αργήσει και να γίνει μετά το Euro…

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Θρύλου βρίσκεται ο Αντρέας Ίζακσον, όμως ο μάνατζέρ του Ρότζερ Λιουνγκ, περισσότερο μπλέκει παρά ξεκαθαρίζει την κατάσταση αφού ούτε επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και διαψεύδει το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της SportDay, ο Σουηδός τερματοφύλακας της Αϊντχόφεν ενδιαφέρει και ομάδες από την Αγγλία, τη Γαλλία και την Τουρκία, όμως στις προθέσεις του παίκτη είναι να μην βιαστεί να πάρει την τελική απόφαση για το μέλλον του και να το κάνει μετά το Euro 2012​.

«Δεν επιβεβαιώνω, αλλά δεν διαψεύδω. Υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι για τον Αντρέας. Θα μετρήσουμε τις επιλογές μας και αναλόγως θα αποφασίσουμε. Μην ξεχνάτε ότι ο Αντρέας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι», δήλωσε σχετικά ο μάνατζερ του παίκτη στη SportDay.

Ένα από τα ατού του Θρύλου στην υπόθεση πάντως είναι και ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ενώ η ομάδα του, Αϊντχόφεν, δεν θα σταθεί εμπόδιο στον 30χρονο γκολκίπερ καθώς γνωρίζει την επιθυμία του να αλλάξει παραστάσεις.

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!