tromaktiko: «Ψευδολογίες και μεθοδεύσεις του ΠΑΣΟΚ στο Ελληνικό»

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

«Ψευδολογίες και μεθοδεύσεις του ΠΑΣΟΚ στο Ελληνικό»



Πυρά της ΝΔ για τα 180.000 ευρώ στον αμισθί «φίλο» Αθεμπίγιο.Δριμεία επίθεση στο ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε η ΝΔ, με αφορμή την αποκάλυψη του Γ. Παπακωνσταντίνου ότι ο Χοσέ Αθεμπίγιο έλαβε το ποσό των 180.000 ευρώ προκειμένου να εκπονήσει ένα δομικό «μάστερ πλαν» για το Ελληνικό, παρότι η κυβέρνηση Παπανδρέου είχε διαμηνύσει ότι ο αρχιτέκτονας θα παρείχε συμβουλευτικές υπηρεσίες δωρεάν

Η ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι για δύο ολόκληρα χρόνια χρησιμοποιούσε αδιαφανείς μεθοδεύσεις και τις ψευδολογίες, που επιβεβαιώνονται από τα λεγόμενα του υπουργού Περιβάλλοντος.

«Ο κ. Παπακωνσταντίνου, μετά από πολύμηνη σιωπή, ομολόγησε χθες ότι ο… “άμισθος σύμβουλος” του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, Ισπανός αρχιτέκτονας Χοσέ Αθεμπίγιο πήρε μόνο για τις… συμβουλές στην αξιοποίηση του “Ελληνικού” ποσό 180 χιλιάδων ευρώ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα.

Και καταλήγει η ανακοίνωση αναφέροντας: «Θυμίζουμε ότι, από τις 4 Μαΐου, η Νέα Δημοκρατία καλούσε την κυβέρνηση να απαντήσει αν ο κ. Αθεμπίγιο αμείβεται από την κυβέρνηση και ποια είναι η αμοιβή του. Χρειάστηκαν επτά μήνες για να πουν ένα μικρό κομμάτι της αλήθειας. Διότι, προφανώς, είναι πολλά εκείνα που εξακολουθούν ακόμη να κρύβουν».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!