tromaktiko: Νέα στέγη για το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Νέα στέγη για το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων



Το τελευταίο διάστημα συζητήθηκε και πάλι έντονα το μέλλον του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στην Λευκάδα, το οποίο τελικά θα στο Πνευματικό Κέντρο και στο Κέντρο Νεότητας.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη για το μείζον αυτό θέμα, δηλαδή τη στέγαση του εκπαιδευτικού ιδρύματος, συμμετείχαν ο βουλευτής Λευκάδας Σπύρος Μαργέλης, ο Δήμαρχος Λευκάδας Κώστας Αραβανής, εκ μέρους της Διοικούσας επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων ο Αντιπρόεδρος Σωτήριος Σούλης, ο Γιάννης Πολίτης, η Αντιδήμαρχος Ζωή Σκιαδά -Πετούση και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Μεσσήνης.

Εφόσον είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το ΤΕΙ δεν γίνεται να συνεχίσει να λειτουργεί στο κτήριο του ΚΤΕΛ, γιατί από την μία πλευρά το συγκεκριμένο κτήριο δεν πληροί τις προδιαγραφές και από την άλλη το οικονομικό κόστος είναι δυσβάσταχτο, αποφασίστηκε να στεγαστεί ένα τμήμα του ΤΕΙ στο παλαιό Δημαρχείο, νυν Πνευματικό Κέντρο, όπως και στο Κέντρο Νεότητας!

Το ΤΕΙ θα αναλάβει την ανάθεση και την μελέτη για την διαμόρφωση των χώρων έτσι ώστε να πληρούν τις προϋποθέσεις και στη συνέχεια θα σταλεί επιστολή στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο και θα πάρει την τελική απόφαση. Στόχος είναι η όλη διαδικασία να προχωρήσει με πολύ ταχείς ρυθμούς, έτσι ώστε σε ένα χρόνο το Ίδρυμα να λειτουργήσει στους νέους χώρους!

mylefkada.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!