tromaktiko: Ο δημαρχος Σπάρτης δεν έχει ακόμα δώσει αρμοδιότητες στα τοπικά συμβούλια χωριών

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ο δημαρχος Σπάρτης δεν έχει ακόμα δώσει αρμοδιότητες στα τοπικά συμβούλια χωριών



Ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος δεν έχει ακόμα δώσει αρμοδιότητες στα δημοκρατικά εκλεγμένα Τοπικά Συμβούλια χωριών-εκλεγμένα από τον κόσμο στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Ίσως ο κ. Αργειτάκος είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα Δήμαρχος που συμπεριφέρεται εκδικητικά, αλαζονικά και αντιδημοκρατικά, αφού κρατάει όλες τις αρμοδιότητες για τον εαυτό του (με συνέπεια να μην προχωρά τίποτα ουσιαστικό στο Δήμο Σπάρτης). Γιατί συμπεριφέρεται ως μονάρχης και δεν δίνει αρμοδιότητες στα δημοκρατικά εκλεγμένα τοπικά συμβούλια χωριών;;; Αναγνωρίζει το πολίτευμα της Δημοκρατίας ή όχι;;
Γιατί ο Δήμαρχος Σπάρτης δεν εφαρμόζει το νόμο Καλλικράτη και δεν επιθυμεί την ανάπτυξη του Δήμου μας;; Γιατί απαξιώνει και προσβάλει την κρίση του Λαού;;
Στον Δήμο Σπάρτης, οποιοσδήποτε πολίτης έχει πρόβλημα, απευθύνεται στον Πρόεδρο Τοπικού Συμβουλίου του χωριού του και ο πρόεδρος δικαιολογημένα του λέει να απευθυνθεί στον Δήμαρχο, αφού ακόμα περιμένουν την απόφαση Δημάρχου ή δημοτικού συμβουλίου για την ανάθεση αρμοδιοτήτων τοπικού περιεχομένου. Είναι όμως απαράδεκτο κάθε δημότης να ψάχνει να βρει τον Δήμαρχο, την στιγμή που έχει επιλέξει πρόεδρο για το χωριό του (στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές).
Είναι ο μοναδικός Δήμαρχος που δεν έχει δώσει σφραγίδες στα Τοπικά Συμβούλια χωριών, με αποτέλεσμα ένας κάτοικος ηλικιωμένος που επιθυμεί θεώρηση του γνησίου της υπογραφής ή ακριβές αντίγραφο, να αναγκάζεται να μεταβεί χιλιόμετρα μακρυά για μία επικύρωση.
Ένας κάτοικος χωριού (του Δήμου Σπάρτης) που θέλει να καταγγείλει μία επείγουσα βλάβη που απαιτεί άμεση παρέμβαση, πρέπει να ψάχνει να βρει τον Δήμαρχο και η βλάβη να διορθώνεται μετά από 10 ημέρες και όχι άμεσα. Συμπέρασμα:ο Δήμαρχος Σπάρτης ενδιαφέρεται μόνο για τοπικά πολιτικά παιχνίδια προς όφελός του, αλλά εις βάρος των δημοτών, εις βάρος του Δήμου Σπάρτης.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!