tromaktiko: Έλα Αλέκο, τι είπε ότι θέλει; Ραντεβού στο ΙΚΑ;

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Έλα Αλέκο, τι είπε ότι θέλει; Ραντεβού στο ΙΚΑ;



Θέλω να σας πω την αγανάκτηση μου για την ανυπαρξία του ασφαλιστικού ταμείου ΙΚΑ. Χτες είχα ραντεβού με γιατρό του ΙΚΑ στον Κορυδαλλό. Είχα πάρει τηλέφωνο για ραντεβού 2 μήνες πριν.
Είχα λοιπόν ραντεβού στη 1.30. Περίμενα έως τις 2.30 και γιατρός δεν είχε έρθει. Υποτίθεται ότι πρέπει να ήταν στη θέση του από τη 1! Τι λέω τώρα ε; Και καλά εγώ που είμαι ποιο νέος, κάτι κακόμοιρα γεροντάκια που περίμεναν είχαν αγανακτήσει και ήταν ζωγραφισμένη η ταλαιπωρία στο πρόσωπο τους.
Μου είπαν ότι έρχονται σχεδόν κάθε μέρα και τη μια ο γιατρός έχει προσωπικά προβλήματα την άλλη είναι άρρωστος και πάει λέγοντας. Η πλάκα είναι ότι την είχα ψιλιαστεί τη δουλειά και είχα κλείσει άλλα 2 ραντεβού με τον ίδιο γιατρό άλλες ημερομηνίες αλλά με πήραν πίσω τηλέφωνο και μου είπαν ότι ακυρώθηκαν τα ραντεβού. Έτσι όπως τα είδα τα πράγματα παιδιά άμα δεν τα σκάσεις να πληρώσεις ιδιωτικό γιατρό, πολύ απλά είσαι πεθαμένος. Μου το έλεγαν δε το πίστευα και το διαπίστωσα από μόνος μου. Τα ραντεβού που κλείνετε είναι εικονικά. Στην πράξη πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να εξυπηρετηθείς.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!