tromaktiko: Υποτονικά κινήθηκε χθες η νυχτερινή ζωή στο Βόλο

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Υποτονικά κινήθηκε χθες η νυχτερινή ζωή στο Βόλο



Τεφτέρι και δόσεις και στη νυχτερινή διασκέδαση, αύξηση στο μπαρ και ταυτόχρονη μείωση των λουλουδιών.

Χριστούγεννα βράδυ χθες και ενώ οι ιδιοκτήτες των νυχτερινών κέντρων περίμεναν να ζήσουν την ανα-γέννηση της τσέπης τους, δυστυχώς αυτό δεν επετεύχθη.

Από νωρίς το απόγευμα κάνοντας κανείς μια βόλτα στο «Κολωνάκι» του Βόλου αλλά και στη παραλία θα διαπίστωνε πως η κίνηση ήταν ιδιαίτερα υποτονική.

Τίποτα δεν θύμιζε πως ήταν Χριστούγεννα, αντιθέτως η εικόνα της κίνησης που αντίκριζε κανείς θύμιζε την κίνηση που είχαν τα μαγαζιά του Βόλου την οποιαδήποτε καθημερινή μέρα πριν την κρίση.

Σχεδόν κανένα νυχτερινό κέντρο δεν γέμισε χθες το βράδυ, ενώ οι ιδιοκτήτες τους σε δηλώσεις τους στοe-Volos.gr τόνισαν πως είναι ευχαριστημένοι σε σχέση με όλη την υπόλοιπη περίοδο παρόλα αυτά όμως είναι οι χειρότερες γιορτές με τον λιγότερο κόσμο, ενώ σχεδόν όλοι διαπίστωσαν πως υπάρχει μια μικρή αύξηση στο μπαρ, όπου είναι και πιο οικονομικά και ταυτόχρονα κατακόρυφη πτώση στην αγορά λουλουδιών.

Επίσης σύμφωνα με δηλώσεις ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων, δεν είναι λίγοι οι καταναλωτές που πριν ακόμα φτάσουν στο μαγαζί τηλεφωνούν κάνοντας παζάρια στη τιμή της φιάλης, αλλά και πολλοί είναι αυτοί που όταν έρχεται ο λογαριασμός δεν έχουν όλο το ποσό για να το πληρώσουν και.....εκεί επανέρχεται το τεφτέρι και οι δόσεις στη νυχτερινή διασκέδαση!

Οι καταστηματάρχες σημείωσαν επίσης πως αντιλαμβανόμενοι την οικονομική κατάσταση κράτησαν τις τιμές όσο πιο χαμηλά μπορούσαν προσπαθώντας ταυτόχρονα να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες τους, με σκοπό την ευχαρίστηση του κόσμου.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!